Módní inspirace pro svatebčany

Módní inspirace pro svatebčany

25. 4. 2023 Vyp Od norbert007

Trendy sezóny 2023 volají po přirozenosti, ležérnosti a pastelových barvách

Jednou z jistot letních měsíců jsou svatby. A i když zrovna neplánujete hlavní roli, je pravděpodobné, že dříve nebo později se nějaké veselky zúčastníte jako svatebčan. Ale co pak? A hlavně… co na sebe? Není třeba panikařit, letošní sezóna přeje příjemným a lehkým materiálům, přirozenosti a ležérnosti, takže ani svatba uprostřed horkého léta nebude utrpením. A co víc, v outfitech z módního domu s pánskou módou ANSON’S Westfield Chodov a Arkády Pankrác zazáříte. Ať už se chystáte na společenskou svatbu v elegantním stylu vyžadující smoking či oblek nebo vás čeká veselka na louce či dokonce na pláži, můžete se nechat inspirovat skvělou nabídkou v super moderním a módním prostředí, které ANSON’S nabízí.

Společnost je součástí skupiny Peek & Cloppenburg Düsseldorf a nabízí širokou škálu mezinárodních a exkluzivních značek a zkušený tým módních poradců.

Letní veselka

Svatba v létě, která nevyžaduje dodržování striktního dresscode, je ideální příležitostí předvést perfektně padnoucí oblek z letního materiálu, ovšem ve velkém stylu. Pokud sáhnete po šedé kombinaci od značky SELECTED HOMME, rozhodně nešlápnete vedle.

Do parných dnů je ideální volbou vzdušná polokošile. Ta z dílny Christian Berg bude vypadat dobře se sakem, ale zároveň bude dostatečně univerzální, abyste si ji mohli obléknout znovu při různých příležitostech. Odvážlivci mohou sáhnout po barevnější kombinaci od MCNEAL.

Nebojte se kombinovat

Poloformální svatby dávají prostor kreativitě, stále totiž můžete kombinovat různé kousky i barvy. Trefou do černého jsou kalhoty v tmavších odstínech. Plisované tmavě modré kalhoty značky BOSS jsou skvělou volbou, které výborně doplní jednoduché a nadčasové blankytně modré sako Pierre Cardin.

Během letních měsíců je také velmi pravděpodobné, že sako během svatby sundáte. Výběr košile by se tak neměl podcenit. Tou pravou volbou může být například košile Tommy Hilfiger, která velmi dobře vypadá v kombinaci se světlými kalhotami od MCNEAL.

Doplňky, které udělají rozdíl

Zapomenout bychom neměli ani na doplňky, které dokáží dotáhnout každý outfit k dokonalosti. Právě na svatby se hodí elegantnější kousky jako jsou například manžetové knoflíčky BOSS. Vhodnou volbou může být i pásek do kalhot v šedé barvě Tom Tailor, ten se skvěle hodí ke kravatě také značky BOSS.