Vánoční tipy na dárky pro vaše mazlíčky

Vánoční tipy na dárky pro vaše mazlíčky

25. 10. 2022 Vyp Od Jakub Šach

Blíží se Vánoce, čas, kdy dopřáváme slavnostní jídlo jak sobě, tak svým blízkým a nezapomínáme samozřejmě ani na naše chlupaté mazlíčky. Těm ale svědčí úplně jiné dobroty než cukroví, čokoláda nebo vánočka. Jejich citlivá bříška potřebují něco speciálního. Abychom vám usnadnili rozhodování, co vybrat, nabízíme pár tipů na pochoutky, kterými svého čtyřnohého kamaráda určitě potěšíte.

BRIT MONO PROTEIN – Česká štědrovečerní hostina

I váš pes může mít slavnostní štědrovečerní večeři! Za tímto bramborovým salátem s tradičním kaprem se skrývá kompletní krmivo vhodné i pro psy s citlivým zažíváním, alergiemi a potravinovou intolerancí. Obsahuje 100 % čistý protein z kapra. Pochoutka je vyrobena ve formě jemného paté, aby chutnala i starším psům. Jde o ideální doplněk k běžně podávaným granulím.

Konzerva BRIT MONO PROTEIN – Česká štědrovečerní hostina 0,4kg  47 Kč

BRIT FUNCTIONAL SNACK  –  vánoční edice s krůtou

Pamlsek BRIT FUNCTIONAL SNACK CHRISTMAS – vánoční edice s krůtou 0,15kg  90 Kč

Vánoční dáreček v podobě pamlsku s krůtím masem potěší každého pejska. Oblíbené doplňkové krmivo pro psy je tentokrát obohacené o sušené brusinky a skořici a pro dobré trávení jsou přidané i laktobacily. Tato lehká svačinka se hodí i jako odměna při motivačním tréninku.

BRIT CARE CAT POUCHES FILLETS IN GRAVY – vánoční box plný chutí

Tak to je kočičí vánoční dárek jak se patří! Pestrý výběr kapsiček nenechá v klidu ani velmi vybíravé kočičky. Potěší i ty s problematickým příjmem potravy. Tyto lahodné filetky ve šťávě totiž obsahují až 85 % masa, a to z lososa, kuřete, kachny a krůty. Jsou obohacené i o rakytník a lichořeřišnici, které působí preventivně proti chorobám močových cest. Bezobilné kapsičky jsou vhodné jako kompletní krmivo nebo jako doplněk ke granulím.

Kapsičky BRIT CARE CAT POUCHES FILLETS IN GRAVY – Christmas Flavour Box– 1,02kg  250 Kč

BRIT CARE CAT SNACK SUPERFRUITS SALMON – vánoční edice

Pamlsek BRIT CARE CAT SNACK SUPERFRUITS SALMON   0,1kg  33 Kč

Zábavné pamlsky SUPERFRUITS pobaví i dospělé kočičky. Křupavé lososové ňamky jsou obohacené o rakytník, brusinky, arónii a skořici. Toto doplňkové bezobilné krmivo můžete použít i jako odměnu a díky chrastivému zvuku pamlsku si s vaší kočičkou užijete veselé společné chvíle nejen o Vánocích.

BRIT balíček plný kočičích pochoutek

Potěšte svou kočku dárkem šitým na míru její mlsné tlamičce. Dárkový box Brit obsahuje výběr dobrot napříč řadou Brit Care Cat – od vzorku granulí s čerstvým masem přes dva druhy pamlsků až po konzervy a kapsičky. A nechybí ani plyšová myška pro radost. Využít jej můžete jako dárek pod stromeček, ke kočičím narozeninám nebo jako pozornost pro ty, kdo si domů přivedli nového čtyřnohého společníka.

BRIT Cat Gift  199 Kč

CARNILOVE – Čerstvý kapr i do psích misek

CARNILOVE Fresh Carp Trout 1 993 Kč
CARNILOVE
Carp with Black Carrot 49 Kč
CARNILOVE Semi-Moist Carp with Thyme 68 Kč

Granule s chutí Vánoc? Může být! Holistická krmiva Carnilove Fresh obsahují čerstvé maso z kapra, které nejenže skvěle chutná, ale současně je ceněno také pro svůj pozitivní vliv na zdraví srdce a oběhového aparátu. Masa je v granulích Carnilove Fresh 80 %, zbylých 20 % patří lesním plodům, zelenině a bylinkám. V sortimentu značky Carnilove najdete také lahodné poloměkké kapří pamlsky a masové kapsy.

CARNILOVE TRUE FRESH – přirozeně čerstvé a šťavnaté maso

Psi přirozeně touží po šťavnatém kusu masa. Co jim jejich přání (nejen) na Vánoce splnit? Unikátní výrobní technologie umožnila „naplnit“ složení granulí Carnilove True Fresh z 60 % masem pouze v čerstvé formě a proměnit tak každé krmení v jedinečný chuťový zážitek. A pokud do granulí navíc přimícháte mrazem sušené pamlsky z téže řady, těžko budete hledat spokojenějšího psa, než je ten váš. Nebo snacky zabalíte pod stromeček? Úspěch zaručen v obou případech.

CARNILOVE True Fresh – Fresh Fish with Chickpeas and Appless od 1 699 Kč
CARNILOVE True Fresh Freeze – Dried Snack Duck with 5 red Fruits 124 Kč