Stylové kousky holínek – Návrhy na outfity

Stylové kousky holínek – Návrhy na outfity

10. 6. 2022 Vyp Od norbert007

Hledáte-li kvalitní boty do deštivého počasí, budou dámské holínky tím správným řešením i pro vás. Už dávno se nejedná o model obuvi, který by se hodil pouze na zahradu. Na trhu je celá řada stylových kousků na volnočasové nošení. Na následujících řádcích si tak prozradíme, podle čeho můžeme dámské holínky vybírat, abychom byly trendy. Také se dozvíte, jak je můžeme kombinovat s oděvy a s módními doplňky. Čtěte a inspirujte se s námi!

Podle jakých kritérií můžeme vybírat dámské holínky?

Dámské holínky bychom měly vybírat na základě několika důležitých kritérií. Jedním z nich je kvalita zpracování podrážky. Podrážka dámských holínek by měla být dobře odpružená, aby zvládla tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Také je vhodné, aby měla podrážka holínek protiskluzové vlastnosti. Zvláště v dešti, kdy vše klouže, tuto vlastnost oceníme. Nepřekvapí nás pak ani mokré kluzké kostky ve městě apod.. Dámské gumáky by pak měly být nejen nepromokavé, ale také prodyšné. Důležitá je tedy zejména volba materiálu holínek. Měly bychom volit jen ty vysoce odolné, které nám zaručí, že chodidlo nenamokne, ale také se nezapotí. Holínky pro ženy se zmíněnými vlastnostmi najdete také na přehledném e-shopu CCC. Dámské holínky pak můžeme vybírat i podle jejich designu. O tom se dozvíte více na následujících odstavcích.    

K jakému oblečení a módním doplňkům bude vhodné sladit dámské holínky? 

Chceme-li být in, můžeme naše dámské holínky kombinovat s plátěnými kalhotami se zúženou nohavicí. Vhodné pak budou i džíny s vysokým pasem v slim fit střihu. Vaše ženské tvary vyniknou a boty se ukáží v celé své kráse. Dámské holínky pak můžete nosit i k šatům a k módním plisovaným nebo trapézovým sukním. Ke krátký modelům sukní vybírejte kotníčkové kousky obuvi. Budete neodolatelné! Dámské holínky pak můžete zakomponovat i do outfitu s legínami. Velké oblíbenosti se těší zejména stylové gumáky s elastickým prvkem. Ty jsou k sehnání i v kamenných prodejnách oblíbeného prodejce CCC. Holínky pro ženy se vzory a s motivy kombinujte už jen s jednobarevným oblečením v decentních barevných odstínech. Příliš vzorů a motivů by totiž působilo chaoticky. Nazouváte-li holínky se vzory, můžete si k nim však pořídit i další módní doplňky ve stejném designu. Tím se váš outfit vkusně sjednotí.     

Jaké barvy, vzory a motivy dámských holínek budou letos v kurzu?

Letos uděláte nejlépe, vyberete-li si dámské holínky v přírodních a v pastelových odstínech. Meruňkové, oříškové nebo tmavě modré dámské holínky tak budou dobrou volbou. Bát se nemusíte ani černé nebo bílé klasiky. Boty v černém a v bílém provedení se totiž snadno kombinují i s pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. Bílé holínky lze zakomponovat i do módních celobílých outfitů. Černá barva pak z módy nevychází a vyznačuje se svou elegancí. Černé i bílé modely holínek najdeme také v široké nabídce sortimentu prodejce CCC. Zaměříme-li se na vzory a motivy, vítězí na plné čáře ty květinové a zvířecí. Romantické duše tak mohou sáhnout po holínkách s drobnými kvítky, ale i s maxi květy. Milovnice extravagance pak jistě osloví leopardí, tygrované nebo zebrované modely holínek. Záleží jen na vás a na vašem jedinečném vkusu.