Stylově v roce 2022 – Co bude módní tento rok?

Stylově v roce 2022 – Co bude módní tento rok?

14. 1. 2022 Vyp Od norbert007

Jestli-že přemýšlíte, čím v roce 2022 nejlépe obohatíte váš šatník, tak jste tady správně. Na následujících řádcích vám dáme užitečné rady a tipy na to, jak to udělat, abychom byli v letošním roce neodolatelní. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké barvy, vzory a motivy budou v letošní sezóně v kurzu?

V letošním roce budou v kurzu zejména přírodní odstíny barev. Meruňková, pistáciová i krémová tak budou dobrou volbou i pro vás. Zapomínat však nemusíte ani na černou a bílou klasiku. Černá a bílá jsou barvy neutrální a snadno je sladíte s jakkoli barevným oblečením a doplňky. Boty a doplňky v zmíněných trendy barvách pak najdete i v kamenných prodejnách CCC. In pak bude i tzv. veri peri barva. Že jste o ní ještě neslyšeli? Jedná se o fialový odstín s modrým podtónem a červeným odleskem. Výhodou této barvy je i to, že sedí nejen tmavovláskám, ale také brunetkám a dokonce i zrzkám. Vyzkoušejte ji také! Co se týče vzorů a motivů, zkuste vsadit na ty květinové a zvířecí. Květinové kousky budou dobrým řešením pro romantické duše, pro milovnice extravagance tu máme krokodýlí či leopardí design. Zvláště vkusně působí, sladíte-li kabelku s krokodýlím vzorem s vašimi botami v krokodýlím provedení. Celý outfit pak můžete sjednotit i leopardím páskem. Hodit by se vám mohly i hodinky s řemínkem s krokodýlí strukturou. Chcete-li se inspirovat, můžete nakouknout i na tento oblíbený CCC fashion blog, kde se o kombinování barev, vzorů a motivů dozvíte více.      

Jaké kousky oblečení a jaké módní doplňky bychom měli zařadit do našeho šatníku?

Zaměříme-li se na trendy oblečení pro rok 2022, můžeme si uvést zejména zvonové kalhoty s vysokým pasem, skládané sukně a crop topy. Jestli-že máte rády sportovní módu, budou v kurzu především teplákové soupravy. Ty již dávno nepatří pouze na zahradu nebo na gauč. S klidem je můžete obléci do posilovny, ale i do přírody a do parku. Módní budou regular fit, ale také slim fit modely, které krásně sednou na tělo a vkusně rýsují mužskou nebo ženskou figuru. Co se týče kabelek, můžete se zaměřit na trendy bucket bag. Jde o oválný model tašky s vrchním řasením. Tato kabelka evokuje tzv. měšec a dokáže pojmout všechny potřebné drobnosti. In pak budou i mini kabelky s kovovými řetízky, které snadno sladíte s vašimi šperky. Zlaté se budou hodit k zlatým či mosazným šperkům, stříbrné zase k těm v chladných tónech. Zmíněné módní kabelky pak můžete nakupovat i na webových stránkách prodejce CCC. Mezi trendy doplňky pro rok 2022 pak můžeme zařadit i stylové barety, šátky a retro řetízky kolem pasu.          

Jakou obuv bude vhodné zakomponovat do našich šatníků?    

Jestli-že chcete jít letos s dobou, můžete vsadit na stylové šněrovací boty. Krásné kousky můžete nakupovat i v prodejnách či na e-shopu CCC. V kurzu budou romantické mušketýrky, ale i sportovní sneakersy a elegantní polobotky. Zapomínat pak nemusíte ani na všestranné sandály. Ty můžete sehnat v elegantní i ve sportovní verzi. In pak budou i pantofle a nazouváky. Ty pak oceníte zejména v teplejším počasí. K sukním se pak budou hodit i kožené stylové baleríny. Chybu neuděláte ani v obuvi v tzv. boho stylu.