Mušketýrky – Co je to za boty? S čím jdou dohromady?

Mušketýrky – Co je to za boty? S čím jdou dohromady?

14. 11. 2022 Vyp Od Jakub Šach

Už jste slyšeli o mušketýrkách?  Pokud ne, pak vězte, že jsou to kozačky vysoké až po stehna.  Kozačky jsou oblíbené pro nošení na podzim a v zimě. Mušketýrky jsou pro toto období skvělé, protože vás zahřejí. Můžete si dovolit minisukně nebo krátké šaty, s mušketýrka mi budou vaše nohy v teple. Vysoké kozačky mohou být na jehlách, platformě nebo s nízkou podrážkou. Záleží jen na vás, jaký typ boty preferujete. Podívejte se v článku s čím mušketýrky kombinovat a jak je nosit. Máme pro vás řadu typů na modelové outfity i informace o trendech tohoto podzimu a zimy.

Elegantně ženská v mušketýrkách!

Na podzim a v zimě vytahují ženy s oblibou kozačky nebo polokozačky.  Skvělý tip do chladného počasí jsou boty zvané mušketýrky.  Tyto kozačky jsou vysoké po stehna, takže zakrývají většinu vaší nohy.  Nohy v teple jsou v mušketýrkách elegantní a vy můžete směle kombinovat tyto boty s minisukní, krátkými šaty nebo s pěkným kabátem. Rozhodněte se jaký typ podpatku chcete. Pokud milujete jehly, nebojte se pořídit si mušketýrky na jehlách. Budete vypadat neodolatelně. K mušketýrkám na jehlách si pořiďte originální podzimní outfit a nezapomeňte na pěknou kabelku. Boty by měly vždy ladit s kabelkou. Na podzim se nosí už také čepice, rukavice a šály. Pořiďte si pěkný set a slaďte ho s mušketýrkami. Mušketýrky vám dovolí vypadat dobře i v podzimních plískanicích. Pořiďte si k nim také kabátek s kapucí a nebudete sebou muset nosit čepici. Mrkněte na kožené černé mušketýrky nebo semišové hnědé mušketýrky. Můžete vybrat také mušketýrky ze skládané kůže. Mušketýrky zeštíhlí vaši postavu a dají vyniknout pěkným nohám. Kabelku můžete mít ze stejné kůže jako vaše boty. Budou pak pěkně ladit a dodrží jednotný styl outfitu. Na podzim se nebojte také doplňků. Barevný šátek nebo extravagantní klobouk rozveselí vaše podzimní dny. K mušketýrkám můžete volit dlouhý i krátký kabát.

Komfort a pohodlí v mušketýrkách s nízkým podpatkem

Mušketýrek se nemusí bát ani ženy, které rády pohodlí a komfort. V nabídce internetových obchodů i v kamenných prodejnách s obuví naleznete řadu pohodlných modelů mušketýrek s nízkým podpatkem. Doporučujeme také širší podpatek, který udrží vaši stabilitu. Pěkné jsou také mušketýrky na vyšší platformě. Milují je ženy menšího vzrůstu nebo ty, které chtějí vyniknout. Při výběru materiálu nedáme dopustit na přírodní kůži. Při správné péči vám boty dlouho vydrží a sloužit vám budou řadu sezon. Mušketýrky můžete nosit do města, pak doporučujeme hrubou podrážku. V nepříznivém počasí ji oceníte třeba na sněhu nebo náledí. Takzvané nesmeky můžete nalepit i na podpatek a boty vám nebudou klouzat. Vybírejte dostatečně zateplené boty, ať se na ně můžete v zimě spolehnout. Pro milovníky zvířat existuje varianta syntetické kůže, ze které je už dnes celá řada bot vyrobena. Syntetická kůže má podobné vlastnosti jako ta přírodní. Také je potřeba se o ní starat. Pořiďte si proto speciální přípravky pro tento materiál. Snadno je seženete třeba v CCC. CCC je internetový obchod s obuví a doplňky, kde snadno nakoupíte z pohodlí domova.

Tip na model s mušketýrkami

Pořiďte si mušketýrky na vyšším podpatku z černé skládané kůže. K botám by se měla hodit také vaše kabelka stejné barvy. Zbytek outfitu postavte na Kabátu. Zvolte podzimní barvu kabátu ( béžový, šedý, žlutý nebo vínový) a doplňte ho setem čepice, rukavice, šála ve stejné barvě. Barvu doplňků volte univerzální podle ostatních odstínů celého outfitu. Pod kabát oblečte koženou minisukni a jednoduchý top. Pokud vás venku čeká velká zima, přidejte ještě teplý pletený svetr.