Kdo maže, ten jede!

Kdo maže, ten jede!

31. 3. 2023 Vyp Od norbert007

Pryč jsou doby, kdy se chlap styděl i za deodorant

I když muži (nebo většina z nich) těžko dosáhnou mety údržby zevnějšku u žen, jejich zájem o „sebepéči“ jasně stoupl. A my dodáváme – díky Bohu za to! I pořádný dřevorubec může vonět, nemít ruce jako struhadla a k tomu si dopřát i (…pssst) intimní partie v komfortu. A nejen to všechno sdružuje pánská progresivní značka Angry Beards. Takže jsme se s nimi podívali na zajímavé tipy, které ocení každý, kdo má kule!

Kdo by mohl chtít po pořádným mužským, aby používal růžový jahůdkový jelení lůj… Proto Angry Beards navrhl Lip Balm (79 Kč) s kofeinem. A rozpraskané koutky se stanou minulostí. Engrybírdí balzám na rty pro chlapy v sobě kombinuje složky hned pro tři funkce – hydrataci a regeneraci, energetický shot a super chuť. O to první se starají přírodní oleje z mandlí, kokosu, slunečnic a rakytníku doplněný o včelí i karnaubský vosk a bambucké máslo, panthenol a B-vitaminy. Energii dodá kofein a taurin. Zkrátka od teď přestávají mužští chodit na kosmetiku do šminkovnic svým něžným polovičkám, možná, že to bude spíš naopak!

Péče o mužské nádobí jako samozřejmá součást moderního chlapa

Angry Beards vytvořili i kompletní sadu pro každého, co má kule a chce je mít v klidu. V balíčku je všechno, co podpalubí potřebuje. Mazivo pro horké sportovní výkony Antistick, deodorant Antisweat, pro spokojenost i v kanceláři a pytlík na transport. A navíc to všechno v dárkovém balení (649 Kč). Intimní kosmetika pro muže je poněkud netradiční záležitostí. Není to ale žádná hanba a každý, kdo má pytel, by měl mít i kule na to, aby se o něj staral.

Aby vousy byly trendem, ne ostudou

Mezi nejoblíbenější výrobky ve vodách pánské kosmetiky patří péče o vousy. Do setu Angry Beards schovali šampon, olej Christopher the Traveller, balzám Steve the CEO a vosk, vše v dárkovým plechovým boxu (1 399 Kč). Takže jde i o perfektní dárek.

Olej se používá na navlhčené vousy a kůži 1–2krát denně. Na dlaň se pipetou kápne 3–6 kapek, a ty se vmasírují do vousů až po bradu. Není to raketová věda, pro maximální účinek se vousy po aplikaci ještě vykartáčují. Balzám se třením rozehřeje v dlaních a rovnoměrně nanese na vousy i knír. Prsty se vousy i kůži promasírují, ať se balzám dostane všude. Balzám se hodí hlavně při cestě ven. Aplikovat se může klidně 1–2krát denně nebo podle potřeby, nejsou to antibiotika 😀

Čistě funkční záležitostí je vosk, který pom zkrotit neposedný vousiska. Aplikuje se prsty po zahřání v dlaních. Druhou variantou je obohatit voskem balzám pro silnější styling. A konečně šampon na vousy, který se napění stejně jako jeho starší kolega na vlasy. Pak se vmasíruje a opláchne. Jeho šetrné složení umožňuje použití kdykoliv je potřeba. Bez speciální potřeba to postačí jednou 2–3 dny.

Další tipy na www.angrybeards.cz