Oxymetr nové generace odhalí i spánkové apnoe

Oxymetr nové generace odhalí i spánkové apnoe

12. 12. 2022 Vyp Od norbert007

Pulzní oxymetr nové generace: Novinkou na trhu je pulzní oxymetr SimplyMed M170. Spolehlivě změří jak saturaci krve kyslíkem (SpO2), tak srdeční tep a perfuzní index, tedy tři důležité životní funkce. Kromě toho ale odhalí i zástavy dechu při spánku, které jsou projevem obstrukční spánkové apnoe (OSA). Monitoruje hlavní parametr onemocnění: Pokles hladiny kyslíku v krvi na hodinu spánku (ODI). Oxymetr navíc závažnost hypoxie během spánku i vyhodnotí. Obstrukční spánková apnoe (OSA) postihuje až 10 % dospělých, nejčastěji s nadváhou si obezitou.

SimplyMed M170 je pulzní oxymetr s kapesními rozměry, který tak můžete mít stále při sobě. Naměřené hodnoty jsou zobrazí dvoubarevný OLED displej. Přístroj umožňuje volbu z 6 variant zobrazení hodnot. Přístroj je vhodný nejen pro pacienty s dýchacími obtížemi, astmatiky, nebo osoby s onemocněními srdce, ale i pro zdravé osoby – sportovce nebo ty, kteří se pohybují ve velkých nadmořských výškách, například horolezce. Výrobky SimplyMED jsou registrované jako zdravotnické prostředky. Jejich spolehlivost se řídí legislativou, mají platný certifikát CE. Více na www.simplymed.cz. Cena na drmax.cz 999 Kč.  

Více o SimplyMED na www.simplymed.cz. Výrobky SimplyMED poptávejte v lékárnách a na lékárenských e-shopech, například drmax.cz nebo biotika.net.  

Teploměr, tlakoměr, oxymetr? Prostě SimplyMED SimplyMED je značka vyvinutá českou firmou, prodávaná úspěšně v mnoha zemích EU. SimplyMED vyrábíme v nejmodernějších technologických centrech po celém světě tak, abychom k nám, do Evropy, přinesli to nejlepší: Výrobky s důrazem na hi-end technologie, kvalitní design, a přitom vysokou funkčnost i bezkonkurenční cenu. Dbáme na to, aby kvalita zpracování splňovala ta nejpřísnější kritéria. Výrobky SimplyMED jsou registrované jako zdravotnické prostředky. Jejich spolehlivost se řídí legislativou, mají platný certifikát CE a byly schváleny Státním ústavem pro kontrolu léčiv – SÚKL. Každý výrobek je řádně označený a dohledatelný v databázi registrovaných zdravotnických prostředků. Se SimplyMED je volba jednoduchá – tady totiž platí, že příznivá cena neznamená nutnost spokojit se s nižší kvalitou. U SimplyMED je možné obojí.