
Jak na vánočního kapra. Cenné rady šéfkuchaře z Třeboně.
I když si Vánoce bez kapra nedovedeme představit, spousta lidí nemá tuhle nejznámější českou rybu příliš v lásce. A to je velká škoda, neboť z ní můžete vykouzlit spousta skvělých ...
Více
Více

U Prince se peče cukroví
Na Staroměstkém náměstí je vyhlášený dům U Prince. Každý zná tuto ikonickou českou památku, která pod svou střechou skýtá restauraci, dech beroucí terasu, autentický luxusní hotel a světově uznávaný bar ...
Více
Více

Chutně a poctivě již přes sto let! Rodinného řeznictví Čejka se ujímá čtvrtá generace. Vsadila na osvědčenou klasiku v moderním pojetí
Kvalitní řemeslo je hlavním pilířem práce rodiny Čejkových, jejichž řeznictví je jasným důkazem, že i v dnešní době a přes těžkou konkurenci velkovýrobců lze vyrábět mimořádné produkty, které nadchnou i ...
Více
Více

6 z 10 Čechů a Češek si dá čaj každý den. Vede ovocný, na oblibě získávají bylinky, ukázal průzkum
Podle exkluzivního průzkumu* obchodů Albert je Česko téměř přesně na půl rozdělené na příznivce kávy (53 %) a čaje (47 %). Ten si dá každý den až 60 % dotázaných, ...
Více
Více
