Je to bojovník, je to fighter!

Je to bojovník, je to fighter!

20. 4. 2023 Vyp Od norbert007

Nový klip „Fighter“ od muzikálového herce a nadějného zpěváka Ladislava Korbela je tady a slibuje inspirující příběh plný emocí! Tento skvělý umělec o sobě dává vědět s novým singlem a videoklipem, který je tentokrát v anglickém jazyce a tím přináší změnu a různorodost. Je příběhem kluka, který se nevzdává svých snů a jde si za nimi navzdory všem starostem „Má své každodenní drobné boje, ale jde si za svými cíli, i když si jeho okolí klepe na čelo a mají ho za blázna“, řekl Ladislav Korbel.

Klip Fighter https://youtu.be/uPYWbFzGHtM

Nový klip Ladislava Korbela byl představen na slavnostním křtu, který se konal Tresor Club na Vinohradské třídě. Kmotrem této události byl slavný Josef Vojtek, frontman populární rockové kapely Kabát, který pokřtil ikonickou raketu, která v klipu hraje ústřední roli. Z jeho účasti měl Láďa velikou radost: „Pepu obdivuji už od mala, hlavně byl Pepa u mého začátku kariéry v muzikálech v Praze, seznámili jsme se v muzikálu Janka Ledeckého Hamlet a nazpívali tehdy na CD Hamleta duet Jméno vraha. Od té doby jsme spolu vystupovali v řadě muzikálů a Pepe je mi velkou inspirací, nejen jako zpěvák, ale také mě nejednou mile překvapil jak herecky, tak lidsky! Pepa je nesporně jednou z největších českých hvězd, a přesto si najde čas podpořit své mladší kolegy! Moc děkuji Pepe!!“ pochvalně sdělil Ladislav Korbel.

Autorem videoklipu je režisér Lukáš Roubíček, který v dynamickém klipu skvěle vyjádřil bojovnost a odhodlání. A to Ladislav Korbel radí i všem posluchačům: „V každém je kus bojovníka! Život se s námi často nemazlí a je spousta druhů „bojů“, které ve svém životě svádíme. Běžte si za svými sny, bojujte i když vás ostatní vnímají jako snílka nebo blázna…“  

Pro zpěváka Josefa Vojtka a skupinu Kabát je rok 2023 rokem festivalů a na příští rok dokonce plánují velké podzimní tour k 35 letům kapely. S nabídkou pokřtít nový hit neměl nejmenší problém a také se k novému k novému hitu Fighter vyjádřil: „Nová píseň je taková ta sázka na jistotu. Myslím, že Láďa má pěvecky na víc a zrovna na “klipovce“ to má možnost ukázat.“, řekl Vojtek.


Akci podpořila řada významných osobností české scény. Mezi hosty byli Jakub Moulis, Natálka a Denisa Grossovy, Sagvan Tofi, Markéta Poulíčková, Daniel Barták, Julian Záhorovský, Eliška Ochmanová, Roman Ondráček, Michal Prostějovský, Kateřina Bláhová, Marek Václavík, Petr Kutheil a dalších dvacet mladých umělců. A že jich přišlo tolik? „Nevím, asi jsem neodbytný a jejich účast jsem si vybojoval!!! Mám obrovskou radost, že jich tolik sešlo, že se dobře bavili a rozhodně pokud budu moct, dorazím je podpořit i na jejich akce!“ dodal usmívající se Láďa Korbel.

Velká kamarádka Ládi je Markéta Poulíčková, která se s ním poznala v divadle Hybernia, kde hráli mileneckou dvojici. Nový hit hodnotila kladně a oceňuje, že se nebojí angličtiny. „Písnička má úderný refrén a z klipu na konci mrazí. Láďa má skvělý rockový „feel“, nebojí se experimentovat, a navíc je to hezký chlap. Když si tyhle věci dáte dohromady, musíte fandit. Od seznámení víme, že jsem stejná krevní skupina.“, svěřila Poulíčková.

Po slavnostním křtu se uskutečnil koncertní program, kde se Ladislav Korbel představil světovými hity a zazpívali i jeho pozvaní hosté. Jak se do zpěvu opřela Natálie Grossová, všichni byli unešení a když Láďu doprovázel zpěvem dětský sbor Coro Piccolo, sál přímo bouřil. Poté již následovala „afterparty“, s tancem, zpěvem a zábavou do pozdních nočních hodin.

Nový videoklip „Fighter“ slibuje být velkým hitem na české hudební scéně a těšíme se na další kvalitní práci od tohoto talentovaného herce a zpěváka.

FB: Ladislav Korbel

IG: Ladislav_Korbel

Foto: archiv Ladislava Korbela