Martin Zounar jako mafián v komedii NOHY VZHŮRU

Martin Zounar jako mafián v komedii NOHY VZHŮRU

4. 4. 2023 Vyp Od norbert007

/Zounar, Kraus, Štrébl, Hájek, Pechová a Procházková řádí v komedii Nohy vzhůru/

Co vše se může stát, když se až nesmlouvavý majitel klubu Velký Mack dozví, že Mandy má aférku s Gerrym a Tania zase s Terrym a pošle na ně své kumpány? A co nastane, až se dozví, že nejde jenom o aférky jeho tanečnic, ale také o jeho velké peníze? O tom vypráví nová skvělá komedie NOHY VZHRŮRU s Martinem Zounarem, Martinem Krausem, Jiřím Štréblem, Robertem Hájkem, Kateřinou Pechovou a Markétou Schimmerovou Procházkovou v hlavních rolích.

Premiéra v pražském Divadle Metro měla velký úspěch! „Byla to velká výzva a povedlo se. Neskutečně nás to baví, můžeme se na tom vyřádit a skvěle se baví diváci. Není větší odměny než publikum, které se řehtá, tleská a vychází ze sálu s úsměvem na rtech,“ říká Martin Zounar, který jak podotkl, si po několika rolích gayů a travestity, může konečně zahrát chlapáka, mafiána Velkého Macka.

„Moc nás to baví, je tam skvělá energie, hodně jsme si všichni sedli. Velká legrace je na jevišti, ale i mimo něj. A podle reakcí publika se to líbí, což nás neskutečně těší,“ říká Kateřina Pechová, za souhlasného pokyvování její kolegyně Markéty Schimmerové-Procházkové. „Je to hra, která není úplně jednoduchá na dialogy, je tam hodně textu, o to více jsme šťastní, že se to povedlo a fakt si to užíváme.“

Právě ony dvě hrají Mandy a Taniu, svěřenkyně mafiána, které si hlídá, a které zároveň mají pletky s jinými. Zdatně jim nahrávají Martin Kraus, Jiří Štrébl i Robert Hájek. „Nohy vzhůru je komedie, která se povedla. Už proto, že má příběh, že je vtipná od začátku do konce, a kde lidé rozumí i narážkám. Někdy má člověk co dělat, aby se sám neodboural, protože si s kolegy i nahazujeme různé vtípky. Diváci to vnímají dobře, no a ten potlesk na konci hovořil za vše,“ podotkl Martin Kraus, který v Metru hraje také v několika komediích, včetně vlakové lodi Dva nahatý chlapi…

Komedie NOHY VZHŮRU bude v repertoáru jak v rámci jeviště Divadla Metro, tak na zájezdech po Čechách a Moravě a už nyní je o ni velký zájem.

FOTO: Martin Šimral/Divadlo Metro