Černé baleríny – klasické boty, které se hodí ke všemu

Černé baleríny – klasické boty, které se hodí ke všemu

12. 8. 2022 Vyp Od Jakub Šach

Černé baleríny jsou naprostou nutností každého dámského botníku. Lze je kombinovat s nejrůznějším oblečením. Na následujících řádcích si tak povíme, podle jakých kritérií dámské baleríny vybírat, abychom byly neodolatelné. Čtěte a inspirujte se s námi!

Podle jakých parametrů vybírat dámské černé baleríny?

Dámské baleríny v černém provedení mohou mít mnoho podob. Jak tedy vybrat správný pár na letošní sezónu? Není to vůbec složité. Při nákupu dámským balerín bychom se měly zaměřit především na podrážku. Trendy design by měl jít ruku v ruce s kvalitním zpracováním. Podrážka by měla být dobře odpružená, aby zvládla tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Podrážka balerín nesmí být tenká jako papír. Vhodné jsou i protiskluzové kousky. Díky tomu vás nezaskočí ani letní deštík. Dámské černé baleríny by pak měly mít i prodyšný svršek. Barvy obuvi by se neměla v žádném případě odírat. Kvalitní dámské baleríny v černém provedení najdete také v kamenných prodejnách oblíbeného prodejce CCC. Dámské baleríny seženete v minimalistickém i v dekorovaném provedení. Minimalistické kousky se hodí i do sportovně laděných outfitů s polo tričkem. Kousky s třpytivými prvky pak zakomponujete do elegantních outfitů. Vkusně je pak sladíte i s hodinkami nebo s vašimi šperky. Co se týče materiálu dámské obuvi, vítězí na plné čáře přírodní modely. Jsou nejen vysoce módní, ale i odolné a v neposlední řadě i tzv. udržitelné.               

S jakým oblečením a s jakými doplňky kombinovat dámské baleríny?

Černé baleríny se skvěle hodí do každého kapsulového šatníku. Dobře se totiž kombinují s různými druhy dámského oblečení. Nejčastěji dámy nazouvají černí baleríny do outfitů se šaty a se sukněmi. In budou ty trapézové a plisované. Letos se pak blýsknete i v černých balerínách, kterými doplníte outfit s kraťasy s vysokým pasem. Dámské černé baleríny se hodí také do volnočasového outfitu s džíny. Vybírat si můžete kousky s roztrhanými koleny. Dobré je, budou-li mít vaše kalhoty k balerínám zúženou nohavici. Díky praktickému zúžení pak vyniknou zejména dekorované baleríny v celé své kráse. Dámské černé baleríny se pak hodí i do společenských outfitů. Nosit je můžete ke koktejlkám, ale i k maxi šatům. Černé baleríny pro ženy mohou mít i blyštivé dekorace. Ty se dobře kombinují i s dámskými šperky. Přidat k nim můžete i kabelku s třpytivým řetízkem. Fantazii se meze nekladou. Vždy záleží jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Baleríny pro ženy v černém provedení najdete i na e-shopu prodejce CCC. Zde si na své přijde každá moderní žena.           

Jak pečovat o dámské baleríny?

Chcete-li, aby vám dámské černé baleríny vydržely sloužit déle než jednu sezónu, bude dobré, když o ně budete správně pečovat. Samozřejmostí by tak měla být impregnace, ochranný krém v neutrální barvě a v neposlední řadě i čistící pěna, pasta nebo gel. Vždy se řiďte tím, z jakého materiálu jsou vaše černé baleríny vyrobené. Nikde je však nedávejte do pračky a už v žádném případě do sušičky. Struktura obuvi by se nenávratně narušila a vám by zbyly jen oči pro pláč. Do černých balerín pak můžete zakoupit i ochranné vložky do bot. Tím zvýšíte životnost vaší obuvi. Kvalitní obuvnické prostředky můžete nakupovat i v prodejnách CCC. Boty si zaslouží správnou péči, nepodceňujte to!