POTĚŠTE NA VÁNOCE I SVÉ ČTYŘNOHÉ PARŤÁKY

POTĚŠTE NA VÁNOCE I SVÉ ČTYŘNOHÉ PARŤÁKY

5. 11. 2021 Vyp Od Jakub Šach

Vánoce se blíží a s nimi přichází také čas, kdy nejen sobě, ale i našim čtyřnohým kámošům rádi dopřejeme nějakou dobrotu navíc. Cukroví a zbytky, které odpadnou z páníčkova talíře, však nedělají zvířecím bříškům dobře, a to ani v malém množství. Pokud chcete chlupáčovi udělat skutečnou radost, kupte mu pochoutku určenou speciálně jeho mlsné tlamičce. A nezapomeňte ani na dárek pod stromeček!

Česká štědrovečerní hostina pro psí gurmány

Šťastné a veselé do všech psích misek! Aby naši psí parťáci nezůstali na Vánoce zkrátka, servíruje jim Brit tradiční štědrovečerní menu přesně podle jejich gusta – ve formě masové konzervy s kaprem a bramborovým salátem. Limitovaná edice Brit Mono Protein obsahuje 100% protein z kapra, brambory, mrkev i hrášek a je, stejně jako ostatní konzervy této řady, vhodná i pro psy s citlivým zažíváním, alergiemi a potravinovou intolerancí.

Cena: 47 Kč

www.krmivo-brit.cz

Chutný a zdravý balíček pro naše psí parťáky

Že rádi nakupujete dárky pro své psí parťáky? Potom je box od značky Brit přesně tím, co hledáte. Kromě hračky pro radost v něm na pejsky čeká i několik delikátních dobrot, na kterých si zaručeně pochutnají – granule Brit Care Dog Hair & Skin, konzerva Brit Mono Protein nebo pamlsky Brit Functional Snack a Brit Meaty Jerky. Tenhle balíček ocení (nejen) na Vánoce každý pes i páníček!

Cena: 249 Kč

www.krmivo-brit.cz

Balíček plný pochoutek pro kočičky

Potěšte svou kočku dárkem šitým na míru její mlsné tlamičce. Dárkový box Brit obsahuje několik lahodných položek, které vaši šelmu přimějí spokojeně vrnět. Najdete v něm výběr dobrot napříč řadou Brit Care Cat – od vzorku granulí s čerstvým masem přes dva druhy pamlsků až po konzervy a kapsičky. A nechybí ani plyšová myška pro radost. Využít jej můžete jako dárek pod stromeček, ke kočičím narozeninám nebo třeba jako pozornost pro ty, kdo si domů přivedli nového čtyřnohého společníka.

Cena: 199 Kč

www.krmivo-brit.cz

Kapr i do psích misek

Granule s chutí Vánoc? Může být! Holistická krmiva Carnilove Fresh obsahují čerstvé maso z kapra, které nejenže skvěle chutná, ale současně je ceněno také pro svůj pozitivní vliv na zdraví srdce a oběhového aparátu. Maso tvoří v granulích Carnilove Fresh 80 % obsahu, zbylých 20 % poté patří lesním plodům, zelenině a bylinkám. V sortimentu značky Carnilove najdete také lahodné poloměkké kapří pamlsky a masové kapsy.

Cena za granule: 1 709 Kč/12 kg
Cena za kapsu: 41 Kč
Cena za pamlsky: 59 Kč

www.carnilove.cz

Když si kočky mají pochutnat

Žádné zbytky řízku ani ryby od štědrovečerní večeře. Stejně jako po celý rok, i na Vánoce vaše kočička nejvíc ocení, když jí naservírujete krmivo šité na míru jejím zdravotním i chuťovým potřebám. A granule Brit Care Cat tyto požadavky beze zbytku plní. V jejich složení najdete vysoký podíl masa, aby si naše šelmy na krmivu ještě více pochutnaly. Kočičí gurmáni obzvláště ocení přidané čerstvé maso, které zlepšuje vůni i chuť a dělá z krmiva lákavou dobrotu i pro ty nejmlsnější jazýčky. Jedná se o bezobilné hypoalergenní receptury, které jsou obohaceny o bylinky a probiotika podporující zdravé trávení a regulaci hmotnosti, silný imunitní systém i zdraví močových cest.

Cena: 869 Kč/7 Kg
www.krmivo-brit.cz

Dárek i pro nejmenší chlupáče

Potěšte na Vánoce i ty nejmenší členy domácnosti. Přírodní lahodné pamlsky Brit Animals pro králíky a hlodavce slouží nejen jako zdravý mls pro navázání přátelství, ale také jako lahodný dárek pod stromeček nebo štědrovečerní zpestření jídelníčku. Obsahují bylinky, zeleninu a vojtěšku pro skvělou chuť. Pamlsky podporují lesklou srst a zdravý chrup vašeho chlupáče. Dostupné jsou ve dvou recepturách.

Cena: 37 Kč

www.krmivo-brit.cz

Extrémně lahodné menu plné čerstvého masa

Psi přirozeně touží po šťavnatém kusu masa. Co jim jejich přání (nejen) na Vánoce splnit? Unikátní výrobní technologie umožnila „naplnit“ složení granulí Carnilove True Fresh z 60 % masem pouze v čerstvé formě a proměnit tak každé krmení v jedinečný chuťový zážitek. A pokud do granulí navíc přimícháte mrazem sušené pamlsky z téže řady, těžko budete hledat spokojenějšího psa, než je ten váš. Nebo snacky zabalíte pod stromeček? Úspěch zaručen v obou případech.

Cena za granule: od 1 699 Kč/11,4 kg
Cena za pamlsky: 115 Kč

www.carnilove.cz