Sněhová cukrovinka

Sněhová cukrovinka

8. 11. 2022 Vyp Od norbert007

Není nic krásnějšího než Vánoce na sněhu, které vykouzlí tu pravou adventní atmosféru. S čokoládovou cukrovinkou Milka SnowBalls Milk nebo Oreo budete zasněžené vánoční náladě zaručeně blíž. Nejjemnější mléčná čokoláda ve tvaru sněhových koulí plněná krémovou náplní z lahodného alpského mléka či sušenek Oreo potěší malé i velké labužníky. Zažijte to pravé sněhové dobrodružství!

Snowballs Milk/Oreo

Tradiční odpočítávání

Adventní kalendáře jsou neodmyslitelnou součástí předvánoční atmosféry. Již tradičně nám zpříjemňují odpočítávání dní do Štědrého večera adventní kalendáře od Milky, v nichž se ukrývají nejjemnější čokoládové postavičky. Jsou vyrobeny z čokolády z alpského mléka a radost z nich bude mít celá rodina.

Adventní kalendář

Pro milovníky Oreo – s každým okénkem Vánocům blíž!

Tradice odpočítávání dnů adventu je součástí předvánoční nálady snad ve všech domácnostech. Každodenní připomínku rodinné pohody si Milka připravila také pro milovníky Oreo sušenek. V políčkách adventního kalendáře najdete oblíbené Oreo cukrovinky, takže při čekání na Štědrý večer vás každý den překvapí jeden malý dáreček. A Vánoce jsou tu!

Adventní kalendář Oreo 280 g za doporučenou MOC: 249,90 Kč / 9,99 €

Nejmilejší Santa

Pověstný čokoládový Santa od Milky má v čase adventu své právoplatné místo již několik let. Úsměv totiž dokáže vykouzlit na tváři i těm nejmlsnějším jazýčkům. Nejjemnější čokoláda z alpského mléka harmonicky dotvoří předvánoční atmosféru. Čokoládové figurky se navíc skvěle hodí jako mikulášská nadílka, kterou ocení každý bez rozdílu věku.

Santa

Plyšová nadílka

Vánoční sob, Santa či medvídek? Kolekce tří plyšových hraček s bohatou nadílkou plnou alpské čokolády v té nejjemnější podobě oslní každého, kdo se už nemůže dočkat Vánoc. Zapojte plyšáky do mikulášské nadílky pro vaše nejmenší a užijte si moment radosti z krásného dárkového balení!

Milka plyšák