Dámský styl s růžovými teniskami na jaro

Dámský styl s růžovými teniskami na jaro

9. 3. 2023 Vyp Od norbert007

Plánujete si s příchodem jara koupit nové tenisky? Zkuste pro tentokrát místo univerzálních černých nebo bílých tenisek sáhnout po těch v růžovém odstínu. Právě dámské růžové tenisky budou totiž letošní jaro velkým hitem. Neboť i barevné boty mohou vypadat naprosto skvěle, jestliže se správně sladí. S našimi radami to navíc hravě zvládnete i vy.

Růžové tenisky pro všechny ženy

Ačkoliv by se mohlo zdát, že růžové tenisky jsou výhradně pro mladé teenagerky, opak je pravdou. Růžové sneakers mohou nosit ženy napříč všemi generacemi. Pouze je stačí vhodně zkombinovat.  

Fakt, že letos na jaře budou růžové tenisky in, dokazuje i skutečnost, že barvou roku 2023 je karmínově růžový odstín Viva Magenta. Koncem minulého roku to ohlásila společnost Pantone. Ne vždy se institut při výběru barvy tak úplně trefí do aktuálního módního kurzu, ovšem tentokrát se mu to povedlo naprosto skvěle a odstíny růžové i červené během letošního jara a léta budou součástí většiny módních kolekcí. K teplejším měsícům se takové barvy krásně hodí a sluší skutečně všem ženám, blondýnkám i brunetkám. 

A kde takové růžové dámské tenisky sehnat? Ať už hledáte růžové tenisky jakéhokoliv typu, CCC si pro vás připravilo rozsáhlou nabídku, abyste si z ní ty pravé vybrala i vy. Výhodou mimo jiné je, že kromě řady kamenných poboček po celé České republice, nabízí obchod CCC možnost nákupu také online, což vám může celý nákup značně usnadnit.

Konkrétně se v nabídce obchodu CCC můžete těšit na růžové tenisky na platformě, růžové tenisky na tkaničku, plátěné růžové tenisky, růžové slip on boty, kotníkové růžové tenisky, světle růžové tenisky, starorůžové tenisky, sytě růžové tenisky nebo růžové tenisky s flitry. 

S jakými barvami růžové tenisky kombinovat?

Jak růžové tenisky ideálně zkombinovat? Sladit více barevných kousků najednou, a přitom vypadat vkusně, může být složité. Jaké barvy tedy k sobě kombinovat, aby výsledný dojem z celého outfit působil co možná nejlépe? Pokud si ještě stále nejste s tvořením barevných outfitů jistá, máme pro vás praktickou pomůcku – barevný kruh, se kterým chybu neuděláte nikdy. Barevný kruh od 18. století hojně využívají světoví designéři i módní návrháři a v jeho základní verzi naleznete 12 barev. U středu kruhu se nachází světlejší tóny a směrem ven se postupně ztmavují.

Chcete kombinovat rovnou tři různé barvy? Pak stačí, když si do kouzelného kruhu libovolně vložíte pomyslný rovnostranný trojúhelník. Jeho vrcholy vám rázem ukáží na tři perfektně souznící barvy.

K získání dvou harmonických barev pak můžete vsadit hned na dva způsoby. Prvním z nich je, že v barevném kruhu spolu vždy ladí sousední barvy. Ať už tedy sáhnete po jakémkoliv odstínu, vedlejší barva s ním bude určitě vypadat skvěle. V případě růžové se jedná o červenou, nebo fialovou. 

Dvě souladné barvy získáte i tehdy, když do kruhu vložíte pomyslnou čáru. Její konce vám opět ukáží na barvy, které je možné společně kombinovat. Naproti růžové pak v barevném kruhu leží zelený odstín. 

Záleží tedy pouze na vás, jak přesně růžové tenisky zkombinujete. Rozhodně se ale nemusíte bát ani výraznějších a méně tradičních kombinací. Ve výsledku totiž mohou působit skutečně poutavě a jedinečně.