Ladies Night

Ladies Night

27. 2. 2023 Vyp Od norbert007

Mejdan pro ženy a (nejen) jejich odvážné muže

Konec nudných večerů – tahle party bude stát za to. Na navštěvníky Ladies Night v KD Ládví čeká 6. 3. bohatý kulturní i doprovodný program včetně velkorysé tomboly. A pozor – vstup a welcome drink zdarma!

Ladies Night slibuje vskutku různorodou zábavu. „Přípravě jsme věnovali hodně času a věříme, že jsme nic nepodcenili,“ říká ředitelka KD Ládví Gabriela Málková a dodává: „Kromě koncertu a disco na hosty čeká také pestrý doprovodný program. Vyzkoušet si budou moci ukázky masáží, líčení, nechat si vyložit karty od kartáře Ládi, objevit kouzlo květových esencí, nebo si vyslechnou rady ohledně zdravého jídelníčku či životního stylu.“

Headlinerem večera je pěvecká skupina JOYFUL s kapelou, která si připravila to nejlepší z repertoáru: „Zazní známé i neznámé populární hity, chybět nebudou ani gospely s klavírním doprovodem a nebyli bychom to my, kdybychom nezařadili také pár čistě acapella skladeb,“ uvádí sbormistryně JOYFUL Tereza Chovítová. Na Ladies Night se bude ale také tančit. Flamenco předvede Taneční studio Jana Drdácká. Třešinkou na dortu bude Travesti show Wendy Adkins a samozřejmě bohatá tombola o volné vstupy do sauny, poukazy na masáže, kosmetické a jiné dárkové balíčky, či vstupenky na festival For Beauty a mnohé další atraktivní ceny. Občerstvení je pod taktovkou vyhlášených Delicates Cobolis a stejnojmenného pivovaru, který má nejen na Ládví renomé. Chybět nebudou ani prodejní stánky s parfumérií, drogerií, kosmetikou, módou, bylinkami ad.

Akce se koná s podporou MČ Praha 8.

Více na:

https://facebook.com/events/s/ladies-night-v-kd-ladvi/1336297763869125/