SHOW DIMAN JE ZPĚT!

SHOW DIMAN JE ZPĚT!

17. 5. 2023 Vyp Od norbert007

Nezapomenutelná pěvěcko – taneční show DIMAN v samotném srdci v centru Prahy v nádherných prostorách divadla Apollo můžete vidět už 25.5. od 19 hod.

Posláním celé show je message pro všechny ty, kteří si chtějí plnit své sny prostřednictvím svého talentu a je jedno jestli jsi zpěvákem, tanečníkem nebo třeba kuchařem. 

Zázraky se dějí a je jen na nás samotných, jak s tím vším vynaložíme a chytneme se příležitosti. Diman je složená ze show, která se již v minulosti představila na půdě Mezinárodní konzervatoře Praha a jmenovala se DIVAS. Tato show byla velice úspěšnou a byla tvořená pouze pro ženy. Po 7mi letech se show znovu vrací a je propojená o mužskou část (MAN).

Team pedagogů vybral celkem sedm nadaných studentů a zadal jim známé songy od interpretů jako jsou Ariana Grande, Bruno Mars, Beyonce nebo Lady Gaga a vytvořil spolu s tanečníky show, kterou nazval DIMAN a která se letos ponese v hodně mladém a uvolněném duchu, kde si každý najde to své, co ho baví.

Vše je pod taktovkou režiséra a choreografa v jedné osobě, Michala Šaraye, který měl již v začátku za cíl vytvořit něco nového a hlavně jiného. Ať už jde o poslání, celkové zpracování, výběr účinkujících, hudební podklady, efekty, tak i  prostor, kde bude běžnému diváku umožněno show pravidelně vídat. 

Prostor divadla Apollo byl jasnou volbou. Jednak je domovským místem Mezinárodní konzervatoře Praha, tak celková atmosféra, luxusní zařízení a hlavně nachází se v centru Prahy. Historie divadla Apollo se začala psát v roce 1927, kdy majitelé domu s tehdejším názvem Palác Koruna Česká nechali do dvora přistavět divadelní sál, ve kterém se nacházela i hudební kavárna, kde se scházelo kosmopolitní publikum.  Tehdy divadlo neslo ještě název Máj a také je potřeba zmínit, že tu začínala i naše pěvecká legenda Karel Gott.

Michal Šaray ke své pomoci přizval své hudební kolegy a pedagogy z Mezinárodní konzervatoře Praha, které se postaraly o hudební nastudování, kde také v závěru show zazpívají. Jedná se o naší přední českou, gospelovou zpevačku Leonu Gyöngyösi, dále soulovou královnu Eriku Fečovou a trojici doplnila fantastická zpevačka a pedagožka Yanna.

Mezi účinkujícími uvidíte a hlavně uslyšíte skvělé výkony studentů  Mezinárodní konzervatoře Praha. Těšit se můžete na Lucii Bikárovou, taky se představí Natálie Grossová, Pavel Ferenc a spousty dalších užasných pěveckých a tanečních talentů. Tuhle show musíte zažít, protože ta se nedá popsat slovy.

Ve dnech 24 a 25.5. od 19 hod. Budete mít jedinečnou příležitost  tento zážitek zažít na vlastní kůži v kráse pražského divadla Apollo.

Lístky jsou k dostání na www.goout.cz

Odkaz: https://goout.net/cs/diman-show/szbrnrv/