Rebelky z Red Zone vsadily na SAID KATE.

Rebelky z Red Zone vsadily na SAID KATE.

2. 5. 2023 Vyp Od norbert007

Sexy image a provokace!

Mladé atraktivní zpěvačky ze skupiny Red Zone jsou na hudební scéně teprve krátce. Kromě mnoha hudebních úspěchů, které mají za tu krátkou dobu děvčata za sebou už také vzbudily zájem ne jednoho uměleckého kolegy.

Několikrát s nimi laškoval Felix Slováček, pokukoval po nich Martin Písařík, před několika dny s nimi pózoval před fotografy frontman skupiny Kabát – Pepa Vojtek a aktuálně leží na stole i nabídka na společný singl s Romanem Ondráčkem z Těžkýho Pokondra a jeho skupinou Rakeťáci. 

Zpěvačky z Red Zone si tak rozhodně na nezájem mužů stěžovat nemohou.

Máme rády společnost a rozhodně nestojíme stranou. Rády se seznamujeme, bavíme se, někdy i třeba trošku provokujeme, ale vše v naprosté slušnosti a spíše ve srandě. Jsme prostě mladé holky co se rády baví a to k nám patří“, říkají jednohlasně mladé rebelky z Red Zone, které se aktuálně přípravují na svojí první koncertní šňůru po ČR.

 Kromě hudebních příprav na nadcházející koncerty je důležité dbát také na image a vzhled a to ne jen na pódiu, ale také právě ve společnosti, na společenských událostech a nejrůznějších akcích.

O kompletní vzhled, líčení i vlasový styling zpěvaček z Red Zone se stará výhradně pražský beauty salón SAID KATE se svými profesionály.

Aktuálně v SAID KATE jedna ze členek skupiny – zpěvačka Ell podstoupila výraznou vlasovou proměnu, kterou ji vytvořila přední česká vlasová stylistka „Palmička Papii“ , která je členkou profesionálního týmu SAID KATE a za klientkami dojíždí do Prahy až z Brna.

Pro Ell jsem vyráběla a naplétala po předchozí dohodě účes, který se jmenuje Dreado vlny nebo také DE vlny.  Tento účes je ručně vyrobený set ze syntetických vlasů. Lze vyrobit v různých barvách a délkách. Pro Ell jsem zvolila světlý blond odstín v délce 55cm. Doporučená doba nošení tohoto účesu je cca 1,5-3 měsíce, ale tato doba je individuální a závisí na rychlosti růstu vlasů. Set lze následně neplést opakovaně a po sundaní je potřeba vyprat a upravit. Účes lze během nošení umývat. Účes se nečeše hřebenem ale pročesává se pouze prsty.
Set má v ohybu vyrobený krátký dread pomocí kterého se naplétá. Tento účes se napletá stejně jako set pseudo copánků, twistů nebo fake dreadů. Náplet netahá ani nijak nebolí.
“ popsala vlasová stylistka „Palmička Papii“ účes, který vytvořila pro zpěvačku Ell.

Ostatní dvě členky „Georgie“ a „Michelle“ přišly do salónu svojí kolegyni podpořit a zkonzultovat s majitelkou SAID KATE Kateřinou Stůjovou a s kadeřníkem Lukášem Kropáčkem další budoucí stylistické kroky.

Red Zone čeká kromě koncertů také focení několika fashion kolekcí a natáčení nových videoklipů a tam věřím, že se s holkami i našimi stylisty ze SAID KATE společně hezky vyřádíme a výsledek bude minimálně dokonalý“ dodává majitelka pražského beauty salónu Kateřina Stůjová.

V každém případě Red Zone zůstávají nadále v hledáčku našich fotoaparátů a budeme se těšit na další setkání s nimi.