Jak na menu, které přiměje kočky spokojeně vrnět?

Jak na menu, které přiměje kočky spokojeně vrnět?

20. 6. 2022 Vyp Od Jakub Šach

Kočky jsou mlsná stvoření. Samy si vybírají, co ochutnají a za co naopak svého dvounohého spolubydlícího „odmění“ naštvaným mňoukáním. Uspokojit jejich náročné chutě může být mnohdy oříšek. Jak tedy zajistit, aby byl váš kočičí spolubydlící spokojený? Nakupujte tak, jak by nakupoval on – nakupujte v lahůdkách pro kočky. V Delicaterii značky Brit najdete všechno, o čem váš mňoukající gurmán sní.

Kdo má kočku jistě potvrdí, že dostat se do její přízně není úplně jednoduchá záležitost. I v tomto případě ovšem platí známé rčení o lásce, co prochází žaludkem. Pokud chcete svého kočičího labužníka skutečně potěšit, naservírujte mu pochoutky, které odpovídají jeho specifickým chuťovým preferencím. A pozor! Monotónní menu vám u kočky jistojistě neprojde.

Ke snídani kapsička pro lepší start dne. K obědu granule s čerstvým masem, které dodají energii na celodenní hru a lov. Lahodná konzerva nebo salámek na přivítanou po příchodu z práce. Pochoutky a pasty pro chvíle, kdy se večer společně bavíte a mazlíte. Takhle nějak vypadá ideální den kočičíma očima. Abyste mohli kočce dopřát všechny pochoutky, o kterých sní, přichází značka Brit s konceptem Delicateria. V té najdete všechny vybrané lahůdky, které kočky milují, přehledně na jednom místě. A především – šité na míru jejich specifickým potřebám!

Delicateria nabízí granule s čerstvým masem, kapsičky, konzervy, křupavé i poloměkké pamlsky i funkční pasty – to vše z řady Brit Care. Mezi hlavní benefity těchto dobrot patří kromě vynikající chuti také kvalitní hypoalergenní složení s vysokým obsahem masa, stravitelnost i absence lepku. Receptury navíc obsahují řadu superpotravin a bylinek prospívajících zdraví kočky.

Vzhledem k šířce nabídky snadno „ušijete“ takové menu, které padne vaší kočičí lásce na míru. V Delicaterii najdete produkty pro koťata, kastrované kočky, kočičí dospěláky žijící uvnitř, pro kočky velkých plemen i pro kočky s citlivým zažíváním. A nechybí ani rozmanitá nabídka chutí (dá si vaše micka lososa, tuňáka nebo krutí s krevetami?) a textur (je libo paté, nebo filetky ve šťávě?). Prostě a jednoduše – takhle vypadá splněný kočičí sen!

Více se o Delicaterii dočtete na www.britdelicateria.cz.

Produktové tipy:

Delicateria Brit Care Cat Sterilized

Kastrované kočky často trpí záněty ledvin a močových cest i váhovými problémy. Základem krmiv Sterilized je proto prevence vzniku těchto onemocnění. Receptury obsahují nízký obsah tuku a vyšší obsah sodíku pro podporu příjmu vody, která je důležitá pro udržení optimálního objemu moči. Důležitý je i nižší obsah minerálů v krmivu – v opačném případě se totiž v těle tvoří močové kameny. V balíčku najdete hned několik typů pochoutek pro celý kočičí den.

Cena: 399 Kč

Delicateria Brit Care Cat Adult Indoor

Složení receptur Adult Indoor je šité na míru dospělým kočkám žijícím uvnitř v bytě. V delikátním balíčku najdete kromě granulí s čerstvým masem také kapsičky, konzervičky, pamlsky i funkční pastu. Vyšší obsah vlákniny v těchto pochoutkách slouží jako prevence spolykaných chomáčů chlupů, které se mohou tvořit v trávícím traktu koček a nepříznivě ovlivňovat jeho zdraví. Dobroty dále obsahují protizánětlivé antioxidanty, jako je lichořeřišnice, rakytník, brusinky i vitamín C, a probiotika.

Cena: 399 Kč

Delicateria Brit Care Cat Kitten

Balíček Kitten Delicaterie Brit Care určený koťátkům nabízí vysoce stravitelné proteiny a optimální obsah tuku pro podporu správného růstu a vývoje. A protože u koťat je nezbytná také podpora imunity, obsahuje krmivo hned několik ingrediencí prospívajících zdraví jejího základu – trávícího traktu. Ve složení pochoutek nechybí mrkev a rozmarýn na podporu trávení, či fenykl, účinný protizánětlivý antioxidant. V Delicaterii najdete granule, pamlsky, kapsičky i konzervičky, zkrátka vše, co si vaše mlsné kotě může přát.

Cena: 399 Kč

Delicateria Brit Care Cat Sensitive

Krmiva Sensitive jsou ideální volbou pro dospělé kočky s citlivým trávením a problematickým příjmem potravy. Obsahují vysoce stravitelné proteiny a nezatěžují tak trávicí trakt. Pro ten jsou velmi důležitá také přidaná probiotika a prebiotika, která mu zajišťují optimální prostředí. Na podporu trávení jsou v recepturách účinné protizánětlivé a antibakteriální antioxidanty jako fenykl, mrkev a rozmarýn. Na tomhle balíčku plném rozmanitých pochoutek si vaše kočka smlsne.

Cena: 399 Kč

Delicateria Brit Care Cat Senior

Kočičí příslušníci starší věkové kategorie si zajisté pochutnají na krmivu Senior. To obsahuje optimální obsah bílkovin a nižší obsah tuků, díky čemuž zbytečně nezatěžují trávicí trakt a vylučovací aparát. Bílkoviny použité v krmivech jsou vysoce stravitelné. Velmi účinnou podporu trávení navíc představují antibakteriální i protizánětlivé antioxidanty jako mrkev, fenykl a rozmarýn. To vše doplněné o probiotika a prebiotika.

Cena: 399 Kč