K čemu skutečně slouží Venušiny kuličky?

K čemu skutečně slouží Venušiny kuličky?

12. 12. 2022 Vyp Od Jakub Šach

Venušiny kuličky mají nálepku erotické pomůcky. Pokud však mluvíte s ženami, které si je jako erotickou hračku pro vzrušující večery koupily, zjistíte, že se to s nimi má trochu jinak. Ano. I Venušiny kuličky mohou být při správném použití velmi vzrušující a večer nabitý vzrušení si s nimi užijete „na plné koule“. Jejich účel je však trochu jiný.

Venušiny kuličky jako léčebná pomůcka

Znáte své pánevní dno?

Právě pánevní dno má na starost vše od uspokojivého milování až po udržení moči i stolice. Slabé pánevní dno tak může v životě ženy působit velkou řádku nepříjemností – a nepříliš uspokojivý a často i bolestivý sex je z nich asi ta nejmenší.

Pánevní dno posilujeme během cvičení na střed těla, ale i běžným pohybem, takže v mládí jsou problémy s tímto svalem spíše vzácné. Přesto jeho posilování pomocí Venušiných kuliček působí jako ideální – a k tomu nadmíru příjemná – prevence. A čím silnější pánevní dno máte, tím lepší bude milování jak pro vás, tak i pro vašeho partnera.

Venušiny kuličky jsou dále naprosto zásadní pomůckou po porodu a v přechodu, ale i v dalších situacích, které vám zabraňují v běžné aktivitě – od nemoci, po operace a další zdravotní komplikace.

Zvláště zmíněný porod a těhotenství jsou situace, které na pánevní dno nakládají obrovské nároky a bez práce se vám tento sval už do původní formy pravděpodobně nezregeneruje.

Venušiny kuličky jsou tak skvělým řešením, které vám pomůže dostat se do formy i po šestinedělí.

Jak na výběr těch pravých

Stejně jako u ostatních zdravotních i erotických pomůcek, i u Venušiných kuliček je důležité vybrat ty pravé.

Pokud máte spíše slabší pánevní dno – jste například čerstvě po porodu nebo jste se nemohla dlouho hýbat, ideální volbou budou buď kuličky s hmotností do 50 gramů. Ideální je pak posilovač pánevního dna Feeltoys Femmefit Pelvic – jedná se totiž o šest „činek“ pro posilování pánevního dna. Na začátku tak můžete posilovat s nejlehčí – 50gramovou „činkou“ a postupně se přesunout až na tu nejtěžší s váhou 130 gramů. V jednom balení tak máte posilovnu pánevního dna na několik měsíců.

Venušiny kuličky však mají mnoho podob i zátěží, a ne každému sednou ty stejné. Proto je důležité vybírat je skutečně pozorně. Ideálně podle návodu Jak vybrat Venušiny kuličky, který najdete na magazínu Sexshopik.cz.

Sada venušiných kuliček Joyballs secret set