Menstruační kalhotky červené Modibodi

Menstruační kalhotky červené Modibodi

12. 8. 2024 Vyp Od norbert007

Menstruační kalhotky červené Modibodi Teen Hipster Bikini Moderate-Heavy Sorbet
Menstruační kalhotky jsou vhodné i pro velmi mladé dívky. Tyto červené bavlněné kalhotky nižšího střihu, na bocích širší jsou určené pro dívky na denní nošení pro středně silnou a silnou menstruaci. Kalhotky mají savost jako 2 až 3 tampony (15 ml). Pro značku Modibodi je charakteristické použití australské merino vlny v savé vrstvě nepropustného prádla. Použitá vlna je z 95 % z australského farmového merina. Jsou tak pohodlné, že o nich po celý den nevíte. 

K dostání na maluna.cz za 699 Kč.  

Menstruační fialové kalhotky se vzory Modibodi Teen Hipster Bikini Moderate-Heavy Astrid
Menstruační kalhotky pro dívky a mladé ženy Modibodi Teen Hipster Bikini Moderate-Heavy Astrid jsou určené pro středně silnou a silnou menstruaci. Kalhotky mají savost jako 2 až 3 tampony (15 ml). Kalhotky jsou hladké bavlněné nižšího střihu, na bocích širší, zadní díl zakrývá zhruba dvě třetiny zadečku. Charakteristické je použití australské ovčí merino vlny v savé vrstvě, která je z 95 % z australského farmového merina.  

K dostání na maluna.cz za 699 Kč.  

Menstruační oranžové kalhotky se vzory Modibodi Teen Hipster Bikini Moderate-Heavy Summer Haze
Menstruační kalhotky pro dívky a mladé ženy Modibodi Teen Hipster Bikini Moderate-Heavy jsou určené pro středně silnou a silnou menstruaci. Kalhotky mají savost jako 2 až 3 tampony (15 ml). Kalhotky jsou hladké bavlněné nižšího střihu, na bocích širší, zadní díl zakrývá zhruba dvě třetiny zadečku. Pro značku je charakteristické použití australské merino vlny v savé vrstvě nepropustného prádla. Použitá vlna je z 95 % z australského farmového merina. 

K dostání na modibodi.cz za 699 Kč. 
 

Menstruační černé kalhotky Modibodi Teen Hipster Bikini Maxi
Černá je sázka na jistotu. Tyto kalhotky pro dívky jsou určené pro velmi silnou menstruaci (případně pro dny, kdy není během 24 hodin možnost menstruační kalhotky vyměnit). Kalhotky mají savost jako 10 tamponů (až 50 ml). Maxi-24h mají prodlouženou savou vložku vpředu i vzadu až k hornímu lemu kalhotek. Typ Hipster Bikini jsou hladké bavlněné kalhotky nižšího střihu, na bocích širší, zadní díl zakrývá zhruba dvě třetiny zadečku. Pro značku je charakteristické použití australské merino vlny v savé vrstvě nepropustného prádla. Použitá vlna je z 95 % z australského farmového merina. 

K dostání na modibodi.cz za 849 Kč.