Moderní pánská mikina nemusí být jen nudný kousek oblečení

Moderní pánská mikina nemusí být jen nudný kousek oblečení

20. 7. 2023 Vyp Od norbert007

Ať už je venku zima nebo léto, nikdy není pozdě pořídit si kvalitní a pohodlnou mikinu. Na trhu existuje několik střihů, barevných kombinací a designu, které vám v tomto článku přiblížíme. Nebudete více tápat, jakou mikinu si vzít na sport, jaká mikina se hodí do práce a jaká na domácí lenošení u TV. Důležité jsou také materiálové složení jednotlivých mikin, proto se nebojte kvalitnějších dražších kousků, které vám mohou zpříjemnit cvičení i pobyt venku.

Pánské mikiny jsou jedním z basic kousků, které by neměly chybět ve vašem šatníku. Jedná se o variabilní kousek oblečení, který se nejenom dobře kombinuje, ale i skvěle nosí, ať už máte postavu atleta nebo jste rozměrově objemnější. Nebojte se vyhledávat originální mikiny s potiskem, které dokáží na první pohled zaujmout a vyjadřují váš postoj.

Zajímavé střihy pro různé příležitosti

Mezi nejznámější střih mikiny patří klasický širší střih přiměřené délky, který vás nebude nijak omezovat, ani vás nebude obepínat. Je skvělý jak pro sport, tak pro domácí relax. Klasický střih mikiny může disponovat kapsami či kapucí.

Delší střih mikiny působí velmi moderně a je vhodný na kombinaci s džíny či baggy kalhoty. Hodí se spíše na posezení s přáteli či do školy.

Kardigan je nejelegantnějším řešením pánských mikin. Je to společník pro pracovní neformální schůzky, pro nošení do restaurace i jako doplněk elegantního outfitu do kina či na rande. Kardigan můžete znát spíše jako svetr, ale může být vyroben i z materiálů jako mikina. Vyznačuje se delším střihem, v současné době je preferován střih bez knoflíků, zato s velkou kapucí.

S čím mikiny kombinovat?

Mikinu můžete kombinovat bez omezení s džíny, baggy kalhoty, ale také tepláky nebo kraťasy. Každá kombinace se hodí na trochu jinou událost.

Mikina a tepláky – nejvíce neformální outfit, který se hodí na sport nebo na domácí relax. Mikina a tepláky jsou klasikou, která je vyhledávaná u všech generací. Jestliže zvolíte moderní potisk na mikině, můžete tento outfit nosit dokonce i do města. V současné době je totiž tato kombinace brána jako ležérní styl, který se hodí i na nákup nebo na posezení s přáteli.

C:\Users\Kuska\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Bez názvu-1.jpg

Mikina a kraťasy – sportovní kombinace, která bude ideální na letní dny. Vhodná je na nošení večer u moře, na zahradě nebo doma.

Mikina a baggy kalhoty – formálnější styl outfitu, který je vhodný na nošení i do práce. Samozřejmě záleží na tom, jaký druh mikiny zvolíte, jestliže máte v šatníku kardigan, můžete si tuto kombinaci bez problémů vzít i do restaurace nebo do školy.

Mikina a džíny – neomezená, nejvyhledávanější a nejlepší varianta. Kombinace, která nestárne. Vhodná na chladnější dny kdykoliv během roku.

Nebojte se teplákové soupravy

Jestliže nevíte, jak danou mikinu kombinovat, je nejlepším řešením tepláková souprava, která k sobě bude ladit. Je vhodná na sport, domácí relax a na zahradu. Můžete si vybrat také luxusnější verzi, která se nosí i do restaurace nebo do školy. Ovšem vždy je nutné vědět, do jaké společnosti si teplákovou soupravu berete. Není totiž vhodné nosit jí do práce a už vůbec ne na společenské akce, které vyžadují formálnější styl oblékání.

Barevné kombinace a mikiny s potiskem

Na trhu existuje nekonečně mnoho barevných kombinací, které mohou mikiny mít. Ať už se rozhodnete pro pastelové barvy nebo jednoduchou jednobarevnou variantu, určitě nesáhnete vedle. Mikiny se totiž nosí v jakémkoliv stylu.

Mezi nejvyhledávanější mikiny nyní patří mikiny s potiskem. Můžete zvolit nepřeberné množství potisků. Jednoduché, originální, vepředu i vzadu, s nápisem nebo bez.

Nakupování mikin přes internet

V současné době máme omezující možnosti nákupu věcí v kamenných obchodech. Proto bude mnohem výhodnější využít internetové obchody, které svůj sortiment nabízí za zvýhodněnou cenu. Mikiny se prodávají na internetu zcela běžně a díky rychlému dodání, můžete mít do několika dní svou vysněnou mikinu doma. Díky propracovaným tabulkám velikostí, by se vám nemělo stát, že by mikina neseděla, ale nebojte, i kdyby vám náhodou mikina neseděla, můžete ji vrátit a prodejce vám obratem pošle jinou velikost nebo vrátí peníze. Samozřejmě záleží na tom, jaké podmínky vám internetový obchod nabídne. V některém balíčku dokonce dostanete již předvyplnění formulář na vrácení.

C:\Users\Kuska\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Bez názvu-17.jpg

Dobrá rada na závěr

Obchodníci nyní dělají vše proto, aby si udrželi zákazníky, proto se nebojte nákupu mikin na internetu. Určitě sáhněte po zboží z ověřených obchodů a dejte na recenze. Nebojte se však pořídit si vkusnou a moderní mikinu, která bude nejenom funkční, ale bude vás taky bavit.

Foto: Budchlap.cz