Boty, které si jen tak nekoupíte

Boty, které si jen tak nekoupíte

4. 8. 2023 Vyp Od norbert007

Že šaty dělají člověka, je pravda odvěká, všichni už víme, dokonce o tom zpívá i Jan Werich v jedné ze svých písní. Šaty o nás říkají mnoho. Definují náš vkus, styl, náladu, společenské postavení. Víte ale, že co se obuvi týče, platí to možná dvojnásob. Boty dnes už nejsou jen nezbytným doplňkem k dokonalému outfitu, ale jeho nedílnou součástí a ať chceme nebo ne mnohdy o nás vypovídají daleko víc než oblečení samotné. Boty jsou součástí našeho postoje, našeho životního stylu a nás samých.

Pro někoho jsou boty dokonce vášní.  A když se bavíme o vášni, bavíme se o vášni ke kvalitním a krásným botám. A takové boty vyrábí Michal Horký, švec a majitel značky HORKÝ BOTY.

Boty vám udělá na míru. Podle vašich potřeb a přání. Budou originální a jedinečné. Nikdo nebude mít druhé takové. V jeho dílně to voní kůží a lepidlem a člověk si tam připadá jak v jiné dimenzi. Koukáte na kusy kůže, nářadí, hřebíky a vůbec vám v ten moment nedochází, že zde vznikají jedinečné originály, které si objednali ty nejnáročnější.

Než vám pan Michal Horký udělá první boty, chvilku to trvá. Dlouho s vámi diskutuje, dlouho se vás vyptává. Spousta pro vás zdánlivě zbytečných otázek přitom definují váš sen. A co se bot týče, tak ten vám pan Horký určitě splní!

V jeho dílně vyrábí pánskou i dámskou obuv. Má letité klienty, kteří od něho mají již několik párů. Člověk si u něj objedná nejprve boty k obleku, pak boty na dovolenou do hor a pak pantofle na léto. Jak vám jednou ušije boty, už nebudete chtít jiné. HORKÝ BOTY jsou prvotřídní kvalita. Snoubí se v nich luxus, kvalita a elegance.

Pro ty, kteří ještě přemýšlí nad tím, zda si nechat udělat HORKÝ BOTY, neváhejte a udělejte to! Nebo si s panem Horkým domluvte alespoň schůzku, protože HORKÝ BOTY, jsou boty, které si jen tak nekoupíte.