Vyhrajte víkend v luxusní chatě s lístky na HOLIDAY WORLD & REGION WORLD

Vyhrajte víkend v luxusní chatě s lístky na HOLIDAY WORLD & REGION WORLD

10. 3. 2024 Vyp Od norbert007

Trendy cestovního ruchu na HOLIDAY WORLD & REGION WORLD už brzy! Exotické perly, atraktivní destinace napříč kontinenty i turistická lákadla v Česku. To představí tuzemští a zahraniční vystavovatelé na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu a regionální turistiky, který proběhne v termínu od 15. do 17. března na výstavišti PVA EXPO PRAHA.

Ve spolupráci s veletrhem HOLIDAY WORLD & REGION WORLD jsme si pro vás připravili i soutěž. Budeme soutěžit o ubytování v luxusní chatě v Albrechticích a zároveň 20 vstupenek na Holiday World.

Hlavní cena – Víkend v luxusní chatě v Albrechticích /pátek – něděle/

Další ceny: 20x vstupenky na Holiday World

Soutěžní otázka zní: V jakém duchu bude letos probíhat Veletrh HOLIDAY WORLD & REGION WORLD?

a) v žádném

b) v nové dimenzi cestování

c) v ekologickém

Správné odpovědi zasílejte na email: redakce@jomagazin.cz, do předmětu uveďte “ Soutěž HW“ Soutěž probíhá od 11.3. 2024 do 14. 3. 2024. Vyhrává každá 100-stá SPRÁVNÁ odpověď. 2500-stá SPRÁVNÁ odpověď vyhrává voucher na pobyt v chatě v Albrechticích. Prosíme, uveďte adresu. Vstupenky budou výhercům zaslány elektronicky. Přejeme hodně štěstí! soutěž probíhá v souladu s GDPR a s osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem. Kontaktní údaje slouží pouze k doručení případné výhry.