TOP 5 míst na jedinečný firemní večírek v samém centru Prahy

TOP 5 míst na jedinečný firemní večírek v samém centru Prahy

12. 9. 2023 Vyp Od norbert007

Období firemních večírků je tady. Plánování, organizace, doladění detailů. Vše musí být perfektní. Někteří připravují své kolegiální poděkování měsíce dopředu, některým to nevyšlo, a jiní to přes pracovní vytížení zatím neřešili.

Pro všechny, kteří ještě nemají jasno, kdy a kde svým zaměstnancům vzdát ke konci roku holt, přinášíme top 5 míst pro pořádání firemního večírku.

 Jilská Palace Hall – nově otevřený prostor v historickém centru stověžaté Prahy. Až 120 osob si může užít jedinečný firemní večírek, kde nechybí technika, restaurace i ubytování. Jilská Palace Hall je součástí komplexu hotelu Iron Gate, kde je známá restaurace Deer. Tedy vše pod jednou střechou.

 jilskapalacehall.com

La Bodeguita del Medio –  kubánský podnik jen pár kroků od Staroměstského náměstí není nutné ani představovat. Věděli jste, ale že se zde pořádají nezapomenutelné večírky s kapacitou až 300 osob? Rautová i nápojová nabídka oslní každého a je možno přiobjednat si kubánskou kapelu, tanečníky či DJ.

www.bodeguita.cz

Terasa U Prince – disponuje jedním z 15. nejhezčích výhledů na světě. Tady firemní večírek má jasně danou přidanou hodnotu. Kapacita malé terasy je 30 osob a té velké 70 osob. Komorní setkání, které zůstane v paměti na dlouho.

www.terasauprince.com

Cafe 80’s – kdo by nemiloval osmdesátá léta. Oblíbený klub v centru je jasným důkazem, že čas lze zastavit. Samá céčka, neony a E.T. mimozemšťan. To je Cafe 80’s. Firemní večírek zde vykouzlí úsměv každému přítomnému.

www.cafe80.cz

La Veranda – elegantní restaurace s francouzsko-českou kuchyní kousek od Pařížské ulice nabízí útulné domácí prostředí s neskutečně milou obsluhou. Menší firemní večírek lze pojmout klasicky rautově či jako degustační večeři. V každém případě budou všichni hosté nadmíru spokojeni.

www.laveranda.cz