HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2024 již tento víkend!

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2024 již tento víkend!

12. 3. 2024 Vyp Od norbert007

Veletrh Holiday World 2024: Výlet do světa cestování

Každoročně se cestovní nadšenci, dobrodruzi a milovníci exotických destinací spojují na jednom místě, aby objevili nové inspirace pro své dovolené a dobrodružství. Veletrh Holiday World 2024 je událostí, která poskytuje široké spektrum informací, od exotických pláží po dobrodružství v divočině. Letošní ročník určitě nezklame, přinese totiž nové trendy v cestování a přenese diváky do úplně jiné dimenze.

Jednou z klíčových atrakcí letošního veletrhu bude zaměření na nové možnosti cestování – ať již rodinné nebo dobrodružné.

Návštěvníci se mohou těšit na prezentaci luxusních destinací za bezkonkurenční ceny. Dále veletrh nabídne řadu TOP hotelů včetně SPA a doprovodných programů, které budou na veletrhu dostupné za špičkovou cenu.

Dalším významným trendem byly tzv. „zdravé dovolené“. Nádherné rodinné dovolené v přímořských destinacích zaměřené na zdravý životní styl a špičkovou gastronomii v ajurvédském pojetí.  Lidé hledají zážitky, které nejenže obohatí jejich životy, ale také přispějí k seberozvoji a rozvoji jejich zdraví. Takže kdo si chce letos užít špičkovou dovolenou s celou rodinou a zdravě si užívat, ať si určitě nenechá ujít letošní Holiday World veletrh, společnost KAUR Trip totiž představí novou dimenzi cestování.

Neméně zajímavé budou jistojistě i personalizované dovolené  šité přímo na míru. Mart Eslem vás může vzít na severní pól, Hawaii nebo  s vámi obeplout Liparské ostrovy….nebo snad máte jiný požadavek? Holiday World letos nabídne návštěvníkům nové možnosti pro plánování jejich dovolených.

Pro milovníky luxusu a exkluzivity nezklamou ani letošní nabídky luxusních cestovních zážitků. Exotické resorty, soukromé jachty a unikátní zážitky na místech dosud nepřístupných turistům budou k mání pro ty, kteří si chtějí dopřát nezapomenutelné zážitky.

Veletrh Holiday World 2024 přinese do Prahy nejen možnost snít o exotických destinacích a dobrodružstvích, ale také sny realizovat.

Pro všechny, kdo touží po objevování světa, je tento veletrh nezbytnou událostí v kalendáři každého cestovatele.

Začátek formuláře