Chystáte se grilovat? Nenechte si ujít

Chystáte se grilovat? Nenechte si ujít

28. 7. 2023 Vyp Od norbert007

Už jsme se zde zmiňovali o bistru s názvem Roast & Grill, které můžete navštívit v budově Filadelfie v BB Centru na Praze 4, kde dělají každý den nespočet gurmánských specialit. V naší redakci jsme vám slíbili, že o tomto bistru ještě napíšeme, a to zejména pro ty, kteří mají Prahu 4 trošku z ruky, neboť v Roast & Grill připravují již brzy i možnost koupě hotových výborných balíčků jen k ohřevu prostřednictvím jejich eshopu.

Součástí již existující nabídky je i možnost objednat si přímo grilovací balíčky dle vlastních potřeb jako jsou například marinované camemberty, burger set pro celou rodinu, marinovaná kuřecí prsa s coleslaw salátkem a spousta dalších dobrot na víkendové grilování.

Opravdoví gurmáni si mohou objednat jen samotná naložená masa v luxusních marinádách. „ Marinujeme masa podle těch nejnovějších trendů. Marináda nesmí přebít chuť daného masa, ale musí právě tu jeho chuť podtrhnout, musí se s masem spojit a dodat mu pak na grilu dokonalost, kterou si vychutnáte do posledního sousta. Ve spoustě marketech najdeme marinovaná masa, kde je cítit, česnek, kečup a pepř, možná právě pro to, aby to tu chuť radši zabilo.“ dodává a směje se Martin, jeden ze společníků  Roast & Grill.

U nás opravu marinujeme s respektem tak, aby maso bylo na grilu TOP. Důkazem, že to děláme dobře, jsou naši zákazníci, kteří se stále vrací a přibývají další a další dodává další s majitelů Honza, který miluje léto a grilování.

Takže pro všechny gurmány a fajnšmekry, pokud chcete vyzkoušet opravdu ty nej marinovaná masa, objednat si je můžete zde:

https://www.roastgrill.cz/marinovana-masa/