Nová zdravá pizza až domů

Nová zdravá pizza až domů

12. 12. 2022 Vyp Od norbert007

Pizza Natura vyrábí pizzy celé ze zeleniny a nyní přichází s novinkou. Jakou? Klasikou, která osloví všechny. Každý zná Margarithu. Jednoduchá pizza, která potěší a neurazí nikoho. Toto spojení a navíc ve zdravé variantě? Jde to. Zdravé pizzy rozšiřují svou nabídku, zatím ve sféře ihned ke spotřebě neboli ready to eat. Novou zdravou pizzu lze objednat přes známou platformu Dáme Jídlo po Praze   a okolí.

Neuvěřitelně opojná chuť, která překvapí a navíc se nabízí ve formě vegetariánské i veganské. Okusit zdraví a být současně vyvážený vůči pragmatickým faktům lze. Nikdy nebylo jednodušší zakousnout se do zdravé klasiky a povýšit svůj všední den.

Pizz je po světě hromada. Různé formy a provedení. Český nápad se zeleninovým korpusem je jedinečný. Nyní hlásí návrat ke kořenům v podobě obyčejné pizzy. Buďme pyšní, že vznikl právě u nás. „Vytvořili jsme obě varianty, tak abychom uspokojili poptávku. Jsme tu pro celiaky, diabetiky, vegetariány a vegany,“ dodává majitelka Anna Brožková.

Objednám si 1 vegetariánskou  a 1 veganskou pizzu. Proč? Chci pochopit, zažít, respektovat a vychutnat. Každá je jiná a obyčený člověk díky srovnání pochopí, co je jeho chuťovým pohárkům bližší. Nehledě na surovinovou, kalorickou a vitamínovou hodnotu.

 Začít žít zdravě? Nikdy není pozdě.

https://foodnatura.cz