Návrat do školy se blíží. S tipy na zdravé svačinky bude o starost méně

Návrat do školy se blíží. S tipy na zdravé svačinky bude o starost méně

12. 8. 2024 Vyp Od norbert007

Ještě novou aktovku, přezůvky, sešity a taky svačinu! Začátek školního roku je zpátky. S věčnými úvahami nad tím, co zabalit do svačinové krabičky pomohou naše tipy. A to i tehdy, pokud se snažíte z jídelníčku vašich ratolestí vyřadit lepek nebo dáváte přednost potravinám v bio kvalitě.  

Nature’s Promise Bio Tyčinky natur bez lepku

Co přidat do svačinové krabičky k nakrájené zelenině? Ideální jsou Nature’s Promise Bio Tyčinky natur bez lepku se sníženým obsahem soli. Obsahují zejména komplexní sacharidy, takže děti zasytí, a ještě se o ně mohou podělit s kamarády. Díky tomu, že neobsahují lepek, jsou vhodnou svačinkou pro všechny bez omezení.

Nature’s Promise Kids Bio pyré jablko, jahoda

Potřebujete rychlou svačinku na krátkou přestávku nebo super dobrotu, kterou můžete vašemu dítku nabídnout třeba před sportovním tréninkem? Ideální volbou je Nature’s Promise Kids Bio pyré v praktickém sáčku s uzávěrem. I přesto, že je pyré bez přidaných cukrů, je skvělou sladkou svačinkou plnou zdravé energie.

Nature’s Promise Kids ovesná srdíčka, klikva a višeň

Potěšte děti sladkou novinkou – ovesnými srdíčky s příchutí klikvy a višně Nature’s Promise Kids. Tato bezlepková svačinka plná vlákniny a energie je skvělou volbou jak pro děti s celiakií a intolerancí na lepek, tak i pro ty, kteří chtějí vyzkoušet něco nového a zdravého. 

Nature’s Promise Kids Bio Kukuřiční delfínci

Dlouhé odpoledne na hřišti s kamarády si žádá praktickou svačinku, která se snadno rozdělí – jednou z nich jsou Nature’s Promise Kids Bio Kukuřiční delfínci. Jemně solený kukuřičný snack chutná menším i větším a tvar delfínků dětem na chvilku připomene hezké chvíle u moře.

Mandlovo-datlová tyčinka s banánem a kakaem dodá dostatek energie na dopoledne ve škole i větším dětem. Nature’s Promise Kids Tyčinka kakao a banán obsahuje mleté mandle, datlovou pastu, mrazem sušené banány a je doplněná o čekankovou vlákninu. V jedné tyčince je tak rovnou 5 gramů tolik potřebné vlákniny.

Ovesné sušenky s kousky hořké čokolády jsou přesně tou svačinou, kterou když dítě při otevření krabičky uvidí, rozzáří se mu oči. Nature’s Promise Sušenky s čokoládou bez lepku můžete navíc s klidným svědomím přibalit do školního batohu i dětem s bezlepkovou dietou.