Herbalife Nutrition oznámil limitovanou vánoční edici koktejlu Formula 1 s příchutí čokoláda-pomeranč

Herbalife Nutrition oznámil limitovanou vánoční edici koktejlu Formula 1 s příchutí čokoláda-pomeranč

15. 11. 2022 Vyp Od norbert007

S vánočními svátky se neodmyslitelně pojí důvěrně známé chutě a vůně. Společnost Herbalife Nutrition se proto rozhodla přijít se speciální limitovanou příchutí svého koktejlu Formula 1 čokoláda-pomeranč vyvinutou speciálně pro zimní období. Zabalte se do deky a vychutnejte si vánoční atmosféru s výživným koktejlem, který poslouží jako plnohodnotná náhrada snídaně, obědu či večeře.

Výživný koktejl Formula 1 čokoláda-pomeranč poskytuje díky svým kvalitním ingrediencím rovnováhu vysoce kvalitního sójového proteinu, vlákniny, vitamínů a minerálů nezbytnou pro aktivní a zdravý životní styl. Koktejl neobsahuje živočišné produkty ani lepek, a je proto vhodný i pro vegany nebo jako součást bezlepkové či bezlaktózové diety.

„Jsme rádi, že našim zákazníkům můžeme pod stromeček nadělit novou lahodnou příchuť, která je dostane do té správné vánoční nálady. Pro ty, kteří nechtějí ani přes svátky dělat kompromisy ohledně životního stylu, to může být skvělý způsob, jak se stravovat zdravě, a přitom se neochudit o autentickou chuť Vánoc,“ říká Barbora Langer, oblastní manažerka Herbalife Nutrition pro Česko a Slovensko. „Opravdu se ale jedná o limitovanou edici, takže bude dostupná jen do vyprodání zásob,“ upozorňuje.

Příprava koktejlu je stejně jako u ostatních variant velmi jednoduchá. Stačí smíchat dvě odměrky prášku Formula 1 s 250 ml studeného polotučného mléka a můžete si vychutnat rychlé, chutné a výživné jídlo. Pro veganský a zároveň přirozeně bezlaktózový koktejl smíchejte dvě odměrky Formula 1 se dvěma odměrkami Herbalife PDM Vegan a 300 ml vody.

Každá porce koktejlu Formula 1 obsahuje 30 % doporučené denní dávky vitamínů a minerálů a 18 g bílkovin (ve veganské verzi dokonce 24 g), které jsou nezbytné pro správnou údržbu a růst svalové hmoty. To vše v nové atraktivní příchuti bez umělých dochucovadel a barviv.

Produkt Formula 1 byl vyvinut na základě vědeckých poznatků společnosti Herbalife Nutrition jako výživný nápoj pro podporu aktivního životního stylu a cílů v oblasti regulace váhy. K dostání je nyní v jedenácti lahodných příchutích: Čokoláda-pomeranč, Jemná čokoláda, Vanilka-smetana, Ananas-kokos, Cookies, Máta a čokoláda, Pikantní jablko, Banán, Lesní ovoce, Jahoda-malina a Café latte.

Recept na čokoládovo-pomerančový dort

Ingredience:

2 odměrky F1 čokoláda-pomeranč

1/2 šálku sójového nápoje

3 vejce

3 lžíce neslazeného jablečného protlaku

1 lžička vanilkového extraktu

3/4 šálku celozrnné mouky

1/3 šálku neslazeného kakaového prášku

4 lžíce medu

1/2 lžičky jedlé sody

V míse smíchejte prášek Formula 1 čokoláda – pomeranč se všemi přísadami, dokud nevznikne hladké těsto. Postříkejte nebo potřete dortovou formu s nepřilnavým povrchem olejem, vlijte do ní těsto a pečte při 200 °C přibližně 20 minut, nebo dokud není upečené, což zjistíte pomocí špejle.

Výživové údaje na 1 porci:

Kcal: 104


Bílkoviny: 5 g

Sacharidy: 18 g

Tuk: 2 g

Vláknina: 2 g