Nové atrakce ve Silberstromers FUNDORA

Nové atrakce ve Silberstromers FUNDORA

14. 8. 2024 Vyp Od norbert007

Během posledních měsíců se v naší hale postupně objevily nové atrakce.

Všechny naše nové atrakce se nesou v duchu digitální změny, aniž bychom ztratili spojení a zaměřili se na cvičení a sport. První byly „iWall“ a „tapWall“ od CSE Entertainment. Interaktivní herní stěna „iWall“ zve až dva hráče, aby soutěžili v široké škále disciplín. Ať už jde o fotbal nebo taneční choreo, vestavěný senzor zaznamenává vaše pohyby a implementuje je do hry.

„TapWall“ je malý sourozenec iWall. Dotykový displej v prostoru pro batolata je vhodný pro nejmenší členy rodiny. Hravou formou zde lze trénovat mimo jiné i rychlost reakce, koordinaci a paměť.

Obě atrakce navíc disponují obsahem vhodným i pro osoby se zdravotním postižením.

Interaktivní sportovní systém „MultiBall“ od LYMB.iO GmbH umožňuje hráčům hrát počítačové hry se skutečnými míči a vlastním tělem. „MultiBall“ používaný ve školách a sportovních zařízeních kombinuje zábavu s fyzickou zdatností a učením. Rozmanitý výběr her nabízí vzrušující zážitky pro každou věkovou skupinu.

„ValoJump“ od ValoMotion přeměňuje hráče na postavy videoher. Inovativní kamerový systém promítá pohyb do vybrané hry v přesný čas. Díky vzduchovému polštáři AirTrack nejsou potřeba žádné trvale instalované plochy trampolíny, aniž by došlo ke ztrátě skákací akce.

Největší z nových atrakcí je „ValoArena“. Interiér o rozloze 64 m², který vypadá zvenčí jako havarovaná vesmírná loď, zve až šest hráčů, aby si užili zvláštní druh zábavy.

Pohlcující herní systém umožňuje vašemu tělu stát se ovladačem a promítá vás přímo do hry. Pět her nabitých dobrodružstvím vám umožní zažít další nezapomenutelné dobrodružství v naší hale. Chcete-li tento zážitek zachytit, můžete si po hraní stáhnout svůj osobní herní zážitek nebo si jej nechat poslat domů e-mailem.

Všechny atrakce s výjimkou ValoArény jsou implementovány přímo do našich 5hodinových individuálních vstupenek a lze je tedy libovolně a volně využívat k našim obvyklým atrakcím.

Doufáme, že se vám naše nové atrakce budou líbit a už se těšíme na vaši další návštěvu Silberstromer’s FUNDORA.

Podrobně představeno:

Co je ValoJump?

Na skákacím polštáři může hráč hrát různé hry, které zahrnují sbírání bodů nebo porážení protivníků. Hry jsou zaměřeny na různé věkové skupiny a nabízejí různé možnosti tréninku. Vše se vysílá na velké obrazovce a vy jste hrdinou ve své hře.

Dokonalá kombinace technologie a zábavy!

Valo Arena

Uprostřed FUNDORY musela nouzově přistát obrovská vesmírná loď. Zvenku již nepoužitelná, ale interiér vybízí ke hře. Až šest hráčů současně může zažít dech beroucí svět technologie sledování celého těla bez nositelných zařízení nebo jiného vybavení. Až šest hráčů se může utkat v různých hrách současně.

Buďte rychlí, když se země promění v lávu, bavte se s FotoBomb nebo soubojem v Astro Blade, který velmi připomíná Star Wars.

S oběma produkty Valo Motion jste promítáni na obrazovky jako avataři hráčů, a jste tedy přímo uprostřed hry. Ke všemu si můžete nechat poslat své hry přímo e-mailem a sdílet je s přáteli nebo rodinou – včetně Facebooku a Instagramu.

Multiballová stěna

Jedinečný mix sportu, her a učení v podobě digitální zábavy pro každého.

Za účelem podpory zdravého a aktivního životního stylu a zábavy při cvičení byly digitální (výukové) hry kombinovány s různými míčovými sporty. Pro MultiBall bylo vyvinuto 25 aplikací, které nabízejí rozmanitý herní zážitek prostřednictvím vizuálních a sluchových prvků, zvyšující se úrovně obtížnosti a snadno pochopitelné hraní. Hry jsou navrženy tak, aby kombinovaly fyzické cvičení a kognitivní dovednosti. Důraz je kladen na podporu motoriky, prostorového vnímání a zlepšení koordinace ruka-oko, takže zábava je zaručena pro všechny věkové skupiny.

Vzhledem k rozmanitosti vzdělávacích her je Multiball ideální i pro školní projekty.

Vše se promítá na 4m stěnu, díky čemuž je hra nesmírně zábavná.