TIP na dovolenou?

TIP na dovolenou?

13. 7. 2023 Vyp Od norbert007

Ještě nevíte kam na dovolenou? S cestovkou vás to moc neláká a raději byste jeli někam sami na vlastní pěst? Zažít trochu dobrodružství, pohody, romantiky a poznávání? Chcete projet celou Evropu a přitom se na nikoho nevázat, zkrátka cestovat volný jako pták?  Už jste zkusili cestovat s obytným přívěsem?

Pokud ještě ne, tak vám to vřele doporučujeme.  Obytné přívěsy od Carbon Tear budou vaším ideálním společníkem. Stačí si ho půjčit jen na pár dnů a projedete Evropu křížem krážem, zastavíte si, kde chcete a můžete si kochat.

S tímto přívěsem totiž nemusíte parkovat jen na vyhrazených místech či kempech pro karavany, ale prakticky kdekoliv. Kempy vlastně vůbec nepotřebujete, protože přívěsy Carbon Tear mají solární nabíjení elektřiny, vlastní kuchyň i sprchu. Neuvěřitelně funkční a zároveň designový přívěs splní ta nejnáročnější očekávání. A bez kompromisů!

Konstrukce je lehká a bytelná, takže není problém jej zapojit za jakékoliv osobní auto a vzhledem k váze se vám ani nijak nezvedne spotřeba.

Půjčit si ho můžete zde přímo on-line: https://www.carbontear.cz/pujcovna-karavanu/

„O karavany je velký zájem, jsou nádherné a šikovně vyrobené. Vzhledem k velkému zájmu o půjčování jsme museli vyrobit další, a mám pocit, že budeme muset postavit ještě další. Ale jsem rád, že je o ně takový zájem.“ říká se smíchem jeden z majitelů Milan Metelka.  

„Karavany si u nás samozřejmě můžete i koupit. Cena se pohybuje od 425.000 do 650.000 bez DPH.  Záruka kvality je garantována kvalitní ruční prací a řadou výstupních kontrol při montáži.“, říká druhý z majitelů Martin Zrůst, který je i zároveň majitelem společnosti Zrůst Trailers, která má s výrobou přívěsů a návěsů více jak třicetiletou zkušenost ne světovém trhu.

Jsme přesvědčeni, že lidem milujícím tento styl cestování, nabízíme prvotřídní TOP kvalitu jak co se funkčnosti a luxusu týče, tak i v rámci kvality a designu“, dodává ještě Martin Zrůst.