Na brunch do Michalské

Na brunch do Michalské

21. 12. 2022 Vyp Od norbert007

Báječná restaurace Deer v Michalské ulici je gastronomickým klenotem. Kam jinam zajít na skvostný brunch než právě sem. Pod taktovou šéfkuchaře Lubomíra Dolejše je to záruka prvotřídního zážitku, a to nemluvě o druhotných aspektech.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postranní ulička v samém centru Prahy vzývá k návštěvě. Michalská ulice se díky restauraci Deer stala symbolem must have Pražanů, Čechů i turistů. Nenápadné zákoutí, jen pár metrů od nejvíce pulsujícího místa ve staré historické části stověžaté Prahy, má co nabídnout. Vytříbená kvalita, neuvěřitelný servis díky rodinné firmě BHG, která spravuje nejkrásnější památky horeca segmentu v centru Prahy. Tyto fakta, dělají z restaurace Deer zážitkovou restauraci s přesahem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legendární francouzské nebo anglické snídaně jsou neuvěřitelné. Kvalita dosahující vysoké gastronomie za příznivou cenu. Francouzská snídaně obsahuje míchaná vejce s lanýži a smetanou, marinovaný losos na toastu s avokádem a Crème Fraîche, listový salát s cherry rajčaty. Anglická snídaně překvapí sázenými vejci, pečenou slaninou, fazolemi v tomatové omáčce, restovanými houbami s cherry rajčátky, mini párečky a bramborovými rösti. Každou ze zmíněných snídaní lze pořídit v Deer za 215 Kč. Neuvěřitelně báječné je Smoothie Bowl. Ti, co zastávají zdravý životní styl, nepohrdnou ovocným smoothie z lesního ovoce, kokosu, citrusů a ořechů.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V restauraci Deer je k dispozici mnoho variant klasických i novodobých snídaní, které se podávají od 7:00 do 15:00. Ideální načasování i nabídka. Restaurace Deer brunchově kouzlí.

Restaurace Deer, Michalská 19, Praha 1

https://deerprague.com