Unikátní Babiččina zahrada

Unikátní Babiččina zahrada

12. 8. 2024 Vyp Od norbert007

Nejkrásnější restaurační zahrada v České republice má své jméno a je jím Babiččina zahrada. Toto stavení v Průhonicích u Prahy překonalo již milník deseti let. Nyní se posunulo do další dekády a je na co se těšit.

6 malých altánků a jeden velký jsou hlavními dominantami tohoto výjimečného místa. Všudypřítomné bylinky a květiny báječně voní celým prostorem. Kdo by odolal a s chutí si nevychutnal babičkovskou klasiku v podobě kachny či svíčkové v místě, které vybízí k relaxaci a citelnému rodinnému poutu. Přes letní sezónu, která poběží až dokud počasí dovolí, se v Babiččině zahradě hojně griluje. A pozor, jsou to úžasné dobroty. Rozpadající se trhané maso, šťavnaté burgery, jehněčí kotletky a mnoho dalšího.

Proč tedy navštívit unikátní Babiččinu zahradu? Protože žádná jiná alespoň trochu podobná v České republice není. Chuťově intenzivní kuchyně, jako kdyby babička stála u plotny, prostředí plné relaxace, rodinné atmosféry, skvělého servisu, soukromí a ruchu zároveň. A ta vůně květin? Ach. Jako by se člověk ocitl na venkově u své milované babičky. Autentický gastronomický zážitek, plný emocí, volá po návštěvě.

https://babiccinazahrada.cz/cs/uvod/