Silvestr v Praze

Silvestr v Praze

21. 11. 2023 Vyp Od norbert007

Poslední den roku se musí oslavit s grácií. Pokud stále tápete, kde tento výjimečný večer oslavit v samém centru Prahy, přinášíme vám hned tři možnosti. Každý podnik je jiný, přesto mají jedno společné, a to vysokou kvalitu služeb zajišťující společnost Gastro Group.

Co takhle poslední večer v roce oslavit s nádechem kubánské Havany. Řeč je o vyhlášeném podniku, který sídlí i u nás v Praze. Vítejte v La Bodeguita del Medio. Večer plný živé latinské hudby, skvělého rautu a neuvěřitelně emočně nabité atmosféry zaručí ten správný vstup do nového roku. Dalším jmenovaným je oblíbený Dutch Pub, kde skvělé pivo, burgery a zpěv jsou jasnými atributy, proč dorazit právě sem. Nikde totiž tato kombinace není v lepší alchymii než právě zde. Posledním místem, kde se Silvestr oslaví velkolepě je Cafe 80’s. Tady se sice zastavil čas, ale právě to je na osmdesátkách kouzelné. Večer ve stylu Tropical party zaručí divočinu na parketě a z rautu budou létat holubi přímo do úst. Kdo kdy byl v Cafe 80’s pochopí, že nic není na tomto kouzelném místě nemožné.

Nepřemýšlejte a rezervujte včas. Místa jsou všude omezená a zájem enormní. Stylový vstup do Nového roku v centru Prahy nemá chybu.

La Bodeguita del Medio – vstupenky již od 2500Kč

https://www.labodeguitadelmedio.cz/cz/silvestr2023/

Duch Pub – vstupenky 1790Kč

https://www.dutchpub.cz/cz/silvestr-2023/

Cafe 80’s – vstupenky 1790Kč

https://www.cafe80.cz