Silvestr v Praze

Silvestr v Praze

12. 12. 2022 Vyp Od norbert007

Silvestr je dnem, který se prostě slaví. Je jedno kde a jak, ale rozloučení s končícím rokem              a bouřlivé přivítání toho nového je celosvětovým rituálem, který prostě musí být. Ať už se člověk uchýlí na hory, zůstane doma nebo vyrazí do víru města, vždy je to zážitek.

Gastro Group nabízí několik možností strávení Silvestra v božském centru Prahy. Nespočet podniků, každý jiný, si připravilo neuvěřitelně nezapomenutelné nabídky. Co takhle vyhlášená kubánská restaurace La Bodeguita del Medio v Kaprově ulici. Rytmus salsy se line celým prostorem od samotného příchodu. Silvestr se zde pořizuje prostřednictvím vstupenek na určitou část podniku. Bar, zimní zahrada, střední restaurace, klub a další. Všechny prostory mají společný bufet během celého večera. Dále taneční show, vytříbenou latinskou hudbu, ohňostroj a živou kapelu.


Další možností je sport bar Dutch Pub ve Vladislavově ulici, kde silvestrovská noc startuje      v 19 h a končí ve 3 h ráno. Překvapením večera je oblíbené Karaoke. Vstupenky se kupují ve třech cenových hladinách. Každá obsahuje welcome drink a vícechodové menu. Nápoje jsou počítány dle reálné spotřeby. 6 druhů piv je jasným důkazem, že výběr v Dutch Pubu je, a to nemluvě o koktejlech, které tamní barmani zvládají bravurně.

Posledním v řadě jmenovaných podniků z trojice silvestrovské mušketýrské nabídky je Cafe 80’s. Oblíbený podnik kousek od Staroměstského náměstí, kde se zastavil čas v osmdesátkách, dovoluje zapomenout na starosti. Fantastická hudba, příjemný personál a detaily na každém kroku. Jackson, popcorn, céčka a třeba hrací automat. To vše v neonovém podniku V Kolkovně zkrátka je. I zde bude Silvestr legendární. Vstupenku lze pořídit na webu a host za ní získá své místo a tříchodové menu, které startuje welcome drinkem v podobě Chupita. Opravdu zábavný večer, kde minulost střídá budoucnost na 100%.

Každý z podniků nabízí zcela jinou atmosféru a to nejsou všechny ve výčtu skupiny Gastro Group, ale jednoznačně mají společnou prvotřídní kvalitu nabízených služeb. Je libo navštívit podnik v latinském rytmu, sportem nabitý bar nebo klub sladkých osmdesátek?

https://www.labodeguitadelmedio.cz/cz/

https://www.dutchpub.cz/cz/

https://www.cafe80.cz