Pantofle pro kluka – 5 nejžhavějších modelů

Pantofle pro kluka – 5 nejžhavějších modelů

13. 9. 2022 Vyp Od Jakub Šach

Pantofle jsou univerzální obutí, které využijete v létě, na doma nebo do školy. Nazouvací typ bot vaše dítě jednoduše obuje, nebudou se mu potit chodidla a ocení i, že bota je lehká a nikde netlačí. Jaké pantofle vybrat pro kluky si přečtete v článku. Můžete se těšit na přehled těch nejžhavějších modelů, které nosí kluci nejraději. Patří tam např. crocsy, žabky nebo pestrobarevné pantofle z různých materiálů.

Kdy sáhnout po pantoflích?

Chlapecké pantofle jsou ideální obutí na ven v teplých letních měsících. Období, kdy se člověk více potí a zároveň tráví víc času venku, patří nejrůznějším druhům pantoflů a nazouváků. Chodidlo vám v pantoflích větrá a když zvolíte kvalitní typ, můžete je nosit venku klidně celý den. Mladí pánové i ti nejmenší kluci pantofle milují, protože je jednoduše nazují a noze je netíží. Je to skoro jako chodit na boso, jen s pohodlnou ochranou chodidla prostřednictvím měkké podrážky. Pantofle se hodí také k vodě, na pláž, nebo tam, kde potřebujete z boty občas vysypat písek nebo kamínky. Pantofle oceníte ale také v indooru a to třeba ve škole, družině nebo na domácí přezutí. Všude tam, kde po vás chtějí přezutí, se budou pantofle hodit.

Nejžhavější modely

Nejprodávanější modely můžete omrknout třeba v módním blogu CCC. V kamenné prodejně můžete nazouváky vyzkoušet, ale snadno je objednáte i online v internetovém obchodě. CCC disponuje širokým výběrem značek, druhů a barev klučičích pantoflů, takže určitě najdete ty pravé. Inspirujte se následujícím přehledem:

Crocsy

Crocsy jsou gumové mohutné boty plné děr, které umí odvést vodu, která vám do boty nateče třeba při dešti. Crocsy jsou velmi oblíbené ve všech věkových kategorií. Původní trend pro mladé si získal oblibu u všech díky dobře tvarované pohodlné botě. Crocsy můžete mít jednobarevné nebo můžete zvolit pestrobarevné kombinace, které značky nabízí.

Žabky

Žabky jsou botami léta. Jsou lehoučké a téměř neviditelné na noze díky jedinému upevnění mezi palcem a ukazováčkem. Jsou ideální na pláž, k vodě, ale někteří kluci si je oblíbí i na doma, protože se tak snadno nazouvají.

Barevné nazouváky

Nazouváky jsou klasické pantofle s otevřenou nebo zavřenou špičkou, které mají měkkou podrážku a pohodlně se v nich chodí. Můžete volit z mnoha barev i stylů. Populární jsou třeba espadrilkové pantofle, které mají podrážku vyrobenou z přírodního materiálu. Vyberte jednobarevné nebo vesele vícebarevné pantofle, kluci je využijí venku, ale i na přezutí do školy nebo na doma.

Barefoot

Barefoot je móda bot, která se snaží poskytnout noze pocit chůze na boso. Barefoot pantofle mají jen tenkou flexibilní podrážku a celkově se bota absolutně přizpůsobuje fyziologii chodidla. Barefoot je o zvyku, proto pokud má vaše dítě zájem o toto obutí, začínejte postupně a nechte ho nosit barefoot boty ze začátku jen na chvíli. 

Látkové pantofle

Látkové pantofle jsou oblíbený indoor, který je pro nohu příjemný. Nehodí se na ven nebo na delší vzdálenosti, ale v v pohodlí domova jsou to ideální boty pro klouzání po podlaze nebo měkkému našlapování po kobercích. Jsou také skladné a lehoučké, proto je můžete přibalit na dovolenou do kufru nebo batohu.