Seznamte se s Alinou:

Seznamte se s Alinou:

27. 3. 2023 Vyp Od norbert007

Nejkrásnější ukrajinská malířka a modelka

Nejkrásnější malířka, ukrajinská modelka, která čerstvě oslavila 22 let. To je Alina Frankiv. V České republice je od šesti let. Má úspěchy nejen v modelingu, kde fotí pro známé značky a magazíny. Je ale také známá tím, že maluje obrazy, o které je obrovský zájem.

V současné době je Alina doslova přetížená nabídkami jak na modeling, tak i malování obrazů. Nestěžuje si, právě naopak. „Je skvělé, když je hodně práce. A je ještě lepší je, když se to, co dělám, mě a hlavně lidem líbí,“ pochvaluje si. V neposlední řadě dostala také nabídku na filmovou roli. O herectví sice nikdy moc neuvažovala, na druhou stranu, proč to nezkusit? „V Česku se mi moc líbí, jsem ráda, že tu jsem. Zvlášť teď, kdy v mé rodné zemi probíhá válka. Je super, že si mohu splnit sen být modelkou a malovat obrazy.“

Samozřejmě i Alina s napětím a smutkem sleduje, co se na Ukrajině momentálně děje. A přeje si, aby všechno brzy skončilo. „Doma jsem sice v České republice. Ale to, co je na Ukrajině, se mě dotýká. Přeci jen jsem se tam narodila a mám tam přátele.“ Pevně věří, že svět brzy přiměje Vladimira Putina, aby svá vojska ze země stáhl. Pokud se chcete na její tvorbu podívat, máte šanci na jejím Instagramu. Budeme Alinu sledovat a  uvidíme, kam to tento andílek s panenkovskou tváři dotáhne.

https://www.instagram.com/doll_anataliya/
https://www.instagram.com/art_by_doll_cz/