Avokádový sendvič s mandlonézou

Autor: eva dne: Po, 02/05/2018 - 09:09.

Mandlonéza:
1 šálek loupaných mandlí
250 ml mandlového nápoje Alpro Original
1 lžíce dijonské hořčice
kůra a šťáva z 1 citronu
2 lžičky kurkumy
2 lžíce olivového oleje
sůl a pepř

Sendviče:
4 plátky tmavého chleba
1 avokádo
řeřicha, ředkvičky, nasekaná pažitka
sůl a pepř

Postup:
Pro přípravu mandlonézy v mixéru rozmixujeme všechny ingredience kromě olivového oleje. Olej postupně přikapáváme. Vytvoříme hladkou hmotu, v případě potřeby přidáme mandlový nápoj nebo olivový olej. Ochutnáme a dokořeníme. Plátky chleba potřeme trochou mandlonézy a ozdobíme je avokádem, řeřichou, ředkvičkami a nasekanou pažitkou. Podle chuti osolíme a posypeme čerstvě mletým pepřem.

Zdroj: Alpro

Inzerce
Inzerce
Inzerce
Inzerce
Inzerce
Inzerce
Inzerce
Inzerce
Inzerce